Τρ. Κύπρου: Στο «σφυρί» 63 αυτοκίνητα από €100 (photos)
11:47 - 31 Οκτωβρίου 2019

Δημόσιο πλειστηριασμό 63 αυτοκινήτων, πραγματοποιεί την Τρίτη στις 15:00 το απόγευμα στη Λεωφόρου Λεμεσού 12 στην κοινότητα της Μοσφιλωτής η Τράπεζα Κύπρου.
Οι τιμές των αυτοκινήτων αρχίζουν από €100 για το φθηνότερο που είναι ένα CHEVROLET SPARK
και φθάνουν μέχρι τις €19,800 για το ακριβότερο όχημα που είναι ένα MERCEDES S CLASS D.
Στον πλειστηριασμό θα υπάρχουν επίσης 9 ρολόγια, έπιπλα γραφείου, συρταριέρες, χρηματοκιβώτια και γεννήτριες.
Η κατακύρωση στον τελευταίο πλειοδότη θα γίνει εφόσον κριθεί η τιμή συμφέρουσα, ο πλειοδότης κατάλληλος και κατόπιν παρουσίασης της πολιτικής του ταυτότητας.
Ο αγοραστής επιβαρύνεται με τις καθυστερημένες άδειες κυκλοφορίας ή και τα έξοδα επανεγγραφής των οχημάτων.
Με την κατακύρωση θα πρέπει να πληρώνεται το 30% του ποσού σε μετρητά με ελάχιστο ποσό τα €1000., ενώ το υπόλοιπο ποσό θα πρέπει να εξοφλείται την επόμενη μέρα σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Κύπρου.
Σε περίπτωση ακύρωσης της πράξης η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.
Τα οχήματα παραδίδονται κατόπιν πλήρους εξόφλησης και αφού παρουσιαστεί έγκυρο πιστοποιητικό ασφαλιστικής κάλυψης (cover note).
Η επιθεώρηση των αυτοκινήτων θα γίνει:
Δευτέρα 04/11/2019 από τις 10.00π.μ-13.00μ.μ. και από τις 14.00μ.μ. – 17.00μ.μ.
και την Τρίτη 05/11/2019 από τις 10.00π.μ. – 14.30μ.μ.
