ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Καταζητείται 22χρονος για κλοπή από περίπτερο στη Λευκωσία

Η Αστυνομία καταζητεί το πιο κάτω εικονιζόμενο πρόσωπο, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού, που διαπράχθηκε σε περίπτερο στην επαρχία Λευκωσίας, γύρω στις 5.50 τα ξημερώματα στις 31 Δεκεμβρίου, 2018.

Ο εικονιζόμενος καταζητούμενος ονομάζεται Ιωάννης Ιωάννου, είναι 22 χρόνων και περιγράφεται ως ύψους 1.80μ., λεπτής σωματικής διάπλασης, με μαύρα κοντά μαλλιά, μαύρα μάτια και με γένι.
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Δειτε Επισης

Τουρκοκυπριακά ΜΜΕ: Σύλληψη Έλληνα πολίτη για κατασκοπεία στα κατεχόμενα
Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας και δύο οχημάτων στη Λάρνακα
Σπάνιο να μην μονιμοποιείται δικαστής μετά από διετή θητεία-Δικαιούται να προσφύγει στα εσωτερικά ένδικα μέσα η Βαρωσιώτου
Συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ο Τατάρ-«Οι Ε/κ προκαλούν εντάσεις με τις συλλήψεις για σφετερισμό»
Χάθηκαν από την Κυριακή τα ίχνη του 64χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου (pic)
Πέραν των 80 έργων για τη Λευκωσία κόστους άνω του ενός δισ. ευρώ ανακοίνωσε ο ΠτΔ
Ξεκαθαρίζει το Τμ. Περιβάλλοντος για τους πύργους στη Λάρνακα-«Δεν γνωμοδοτεί βάσει του ποιος είναι ο αιτητής»
Απομακρύνθηκαν τουλάχιστον 50.000 πολίτες στην Τουρκία-Μάχη με τις φλόγες, καταστράφηκαν σπίτια
Και όμως ο Καπηλιώτης δικαίωσε την Ανδριάνα και όλους τους πολίτες, εκθέτοντας το Σώμα που υπηρετούσε
Σε πνιγμό εντός ύδατος φαίνεται να οφείλεται ο θάνατος 28χρονου στη Γεροσκήπου