Αποχωρούν από την ελληνική κυβέρνηση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Την ανακοίνωση του τέλους της συνεργασίας του με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος μετά τη συνάντηση του με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
 
«Συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό. Κάναμε μία αρκετά μεγάλη συζήτηση. Υπήρξε μια συνεργασία επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Καταφέραμε να βγάλουμε την πατρίδα μας από τα μνημόνια. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη. Το θέμα της Μακεδονίας δεν μου επιτρέπει να μη θυσιάσω την καρέκλα. Ευχαρίστησα τον πρωθυπουργό. Για το εθνικό θέμα δεν μπορεί να συνεχισθεί αυτή η συνεργασία. Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος αμέσως μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, για το αν άρει την εμπιστοσύνη του από την κυβέρνηση, ο κ. Καμμένος δεν θέλησε να απαντήσει. «Ηρεμήστε» περιορίστηκε να πει αντιδρώντας στην επιμονή των δημοσιογράφων.

Υπενθυμίζεται πως ο Πάνος Καμμένος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 12:00 σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, όπου- όπως είπε- θα δώσει όλες τις απαντήσεις.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Πάνω από 150 τραυματίες στον σεισμό της Κωνσταντινούπολης λόγω πανικού-Πήδηξαν από ύψος
Εβδομήντα δύο συσκευασίες με κοκαΐνη κατάπιε τελικά ο 52χρονος που πιάστηκε στο αεροδρόμιο Πάφου
Φορτίο με 56 κιλά κοκαΐνη εντοπίστηκε στον Πειραιά σε κοντέινερ με γαρίδες από το Εκουαδόρ
ΒΙΝΤΕΟ: Φωτιά σε αυτοκίνητο και έκρηξη σε εμπορικό κέντρο στη Μόσχα
Πάνω από 20.000 πιστοί στο Βατικανό για τον Πάπα-Κάλυψη από 2.000 δημοσιογράφους (live εικόνα)
Τέλος τα μαθήματα στις 9 Μαΐου για λύκεια και 26 Μαΐου για γυμνάσια-Σε εγρήγορση για τις τελικές εξετάσεις
ΒΙΝΤΕΟ: Η σαστισμένη on air αντίδραση δημοσιογράφου την ώρα του σεισμού στην Τουρκία
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που ο ισχυρός σεισμός χτυπά την Κωνσταντινούπολη-«Περιμένουμε ακολουθία»
Ψάχνουν για στοιχεία για εντοπισμό του 35χρονου τουρίστα στην Πάφο-Συνεχίζονται οι έρευνες
Κερδισμένη η Ρωσία από την πρόταση ΗΠΑ για τον πόλεμο στην Ουκρανία-«Χρειάζονται παραχωρήσεις»