ΑΠΟΕΛ: Άρχισαν τα όργανα, λένε για Ουζουνίδη

Την ίδια ώρα που στον ΑΠΟΕΛ εξετάζουν τα δεδομένα στο ποδοσφαιρικό τμήμα μετά την ήττα με 4-2 από τον Απόλλωνα που φέρνει τους "γαλαζοκίτρινους" στο -3 από την ομάδα της Λεμεσού, στην Ελλάδα φέρουν τον Μαρίνο Ουζουνίδη στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ δεν έχει πάρει καμία απόφαση για τον Γιώργο Δώνη αν και υπάρχει δεδομένος προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας Sportday που αναδημοσιεύει η ιστοσελίδα sdna.gr:

Ο ΑΠΟΕΛ έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Μαρίνο Ουζουνίδη και μετά τα άσχημα αποτέλεσμα της κυπριακής ομάδας το όνομα του παίζει ξανά.

Σύμφωνα με τη Sportday, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης τρέφει μεγάλη εκτίμηση στον Ελληνα προπονητή του Παναθηναϊκού, ο οποίος ήταν στον ΑΠΟΕΛ τόσο ως παίκτης όσο και ως τεχνικός (κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2007).

Η κυπριακή ομάδα κινδυνεύει να χάσει φέτος τον τίτλο από τον Απόλλωνα Λεμεσού και αν συμβεί αυτό τότε δύσκολα ο Γιώργος Δώνης θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία.

Ετσι, ένα από τα ονόματα που ακούγονται για διάδοχο του είναι του Μαρίνου Ουζουνίδη.