Συνεχίζεται στην Πάφο η επιχείρηση "σκούπα" για παράνομα καζίνο

 

Επιχείρηση με στόχο την πάταξη του φαινομένου της κυβείας και του ηλεκτρονικού τζόγου πραγματοποίησε χθες η Αστυνομία, στην Πάφο, στο πλαίσιο της οποίας κατασχέθηκαν δύο πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης μέλη του ΟΠΕ Πάφου διενήργησαν έρευνα σε υποστατικό. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά την έρευνα στο υποστατικό, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν για σκοπούς εξετάσεων δύο   ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι πιστεύεται ότι είχαν μετατραπεί σε μηχανές τυχερού παιγνιδιού, τύπου φρουτάκια και άλλος συναφής εξοπλισμός. 

Επίσης υπάρχει υποψία ότι σε αυτούς υπάρχουν εγκατεστημένα μη εξουσιοδοτημένα αντίτυπα λειτουργικών λογισμικών προγραμμάτων κατά παράβαση του περί πνευματικής ιδιοκτησίας Νόμου.

Ο ιδιοκτήτης του υποστατικού  κλήθηκε για ανάκριση στο ΤΑΕ Πάφου, ενώ το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με τον ΟΠΕ Πάφου διερευνούν την υπόθεση.
 

Δειτε Επισης

Τουρκοκυπριακά ΜΜΕ: Σύλληψη Έλληνα πολίτη για κατασκοπεία στα κατεχόμενα
Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας και δύο οχημάτων στη Λάρνακα
Σπάνιο να μην μονιμοποιείται δικαστής μετά από διετή θητεία-Δικαιούται να προσφύγει στα εσωτερικά ένδικα μέσα η Βαρωσιώτου
Συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ο Τατάρ-«Οι Ε/κ προκαλούν εντάσεις με τις συλλήψεις για σφετερισμό»
Χάθηκαν από την Κυριακή τα ίχνη του 64χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου (pic)
Πέραν των 80 έργων για τη Λευκωσία κόστους άνω του ενός δισ. ευρώ ανακοίνωσε ο ΠτΔ
Ξεκαθαρίζει το Τμ. Περιβάλλοντος για τους πύργους στη Λάρνακα-«Δεν γνωμοδοτεί βάσει του ποιος είναι ο αιτητής»
Απομακρύνθηκαν τουλάχιστον 50.000 πολίτες στην Τουρκία-Μάχη με τις φλόγες, καταστράφηκαν σπίτια
Και όμως ο Καπηλιώτης δικαίωσε την Ανδριάνα και όλους τους πολίτες, εκθέτοντας το Σώμα που υπηρετούσε
Σε πνιγμό εντός ύδατος φαίνεται να οφείλεται ο θάνατος 28χρονου στη Γεροσκήπου