Σαν μαινόμενος ταύρος επιτέθηκε στους αστυνομικούς στη Λάρνακα και φόρεσε χειροπέδες

Συνελήφθη στη Λάρνακα 47χρονος από την επαρχία Λευκωσίας για το αδίκημα της επίθεσης εναντίον αστυνομικού.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες γύρω στις 16.40, μέλη του τμήματος Ειδικών Καθηκόντων της Πύλας, ενώ βρίσκονταν στην Λεωφόρο Μακαρίου στην Πύλα, έκαναν σήμα σε οδηγό να σταματήσει, ωστόσο αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και κατάφερε να διαφύγει οδηγώντας αμελώς.
 
Με τη βοήθεια άλλων τμημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας έγινε κατορθωτό να ανακοπεί το όχημα στο παραλιακό δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας παρά τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ορόκλινης.
 
Όταν τα μέλη της Αστυνομίας πλησίασαν το αυτοκίνητο ο οδηγός φέρεται να άρχισε να φωνάζει και ενώ βρισκόταν μέσα στο όχημα να κλωτσά αστυνομικό μέλος του ΟΠΕ.
 
Ο άνδρας συνελήφθηκε και από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 47χρονο από την επαρχία Λευκωσίας.
 
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκαν τσιγάρα τα οποία όπως ανέφερε, αγόρασε από κατάστημα στην Πύλα χωρίς να πληρώσει τους νενομισμένους δασμούς.
 
Επί τόπου κλήθηκαν μέλη του Τμήματος Τελωνείων τα οποία του επέβαλαν να πληρώσει χρηματικό πρόστιμο για τα αδασμολόγητα τσιγάρα.
 
Ο αστυνομικός που κτυπήθηκε, διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου αφού εξετάστηκε και έτυχε των Πρώτων Βοηθειών στη συνέχεια απολύθηκε.
 
Ο 47χρονος αναμένεται αργότερα σήμερα να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του για το αδίκημα της επίθεσης εναντίον αστυνομικού.
 
Πηγή ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Τραγωδία στην Πάφο… Νεκρός δεκαεπτάχρονος που βρισκόταν στην αυλή σχολείου
Συνελήφθησαν 24 άτομα που διαμένουν παράνομα στην Κύπρο-Οι έχουν απελαθεί
Συνελήφθη και η οδηγός του δεύτερου οχήματος για τη σύγκρουση με τον κρίσιμο τραυματισμό της 44χρονης
Άφησαν αναμμένο κερί και προκλήθηκε πυρκαγιά σε οικία-Δεν κινδύνευσαν οι ένοικοι
Καθορίζει την πορεία των ερευνών η νεκροτομή στον Μιχαηλίδη λόγω του χρόνου που μεσολάβησε-Τυχαία η συνάντηση στο καφενείο
ΒΙΝΤΕΟ: Κατσίκες παγιδεύτηκαν σε σπηλιά στα Λύμπια-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης
Ψάχνουν τα αίτια πίσω από τη λογομαχία που κατέληξε σε φόνο οι Αρχές-Διερευνούν αν είχαν διαφορές οι δύο
Τα φορτώνει όλα στον 41χρονη η 26χρονη για τα ναρκωτικά, παραδέχθηκε ότι τον έκρυβε ο 26χρονος
Μόλις είχε σχολάσει και επέστρεφε στην οικία της η άτυχη Ξένια-Θρήνος για την 21χρονη
Χάθηκαν τα ίχνη 16χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)