Στις 19:30 αύριο το βράδυ η διάσκεψη Τύπου του Προέδρου για το Κυπριακό

Στις 19:30 αύριο το βράδυ, και όχι το μεσημέρι όπως αρχικά προγραμματιζόταν, θα παραχωρήσει τελικά τη διάσκεψη Τύπου για το Κυπριακό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.
 
Η διάσκεψη Τύπου θα αρχίσει με εισαγωγική ομιλία διάρκειας περίπου 15-20 λεπτών, ενώ στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.
 
Συγκεκριμένα, ο Νίκος Αναστασιάδης θ’ απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων των τηλεοπτικών σταθμών και του έντυπου Τύπου. 
 
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παραχωρεί τη διάσκεψη Τύπου, προκειμένου να ενημερώσει τον λαό για το πού βρίσκεται σήμερα το Κυπριακό, ποιες επιλογές βρίσκονται ενώπιον της δικής μας πλευράς, την πρότασή του για αποκέντρωση αρμοδιοτήτων, καθώς βεβαίως και για τις τελευταίες εξελίξεις.
 
Δηλαδή, την τελευταία συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκούτερες στη Νέα Υόρκη, την πρόσφατη συνάντησή του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, καθώς βεβαίως και για τη συνάντησή του με την προσωπική απεσταλμένη του Γ.Γ. Τζέιν Χολ Λουτ, κατά την οποία ζητήθηκε από την Λουτ όπως οι δύο πλευρές προχωρήσουν όσο το δυνατό πιο σύντομα σε συμφωνία επί των όρων αναφοράς με στόχο την επανέναρξη της διαπραγματευτικής διαδικασίας.   
 

Δειτε Επισης

Επιβεβαιώνουν την παρουσία Φιντάν στη Νέα Υόρκη τα τουρκικά ΜΜΕ
Ερχιουμάν: Ο Χριστοδουλίδης το παίζει ‘ως η πλευρά που θέλει λύση’ καλυπτόμενος πίσω από την πολιτική του Τατάρ
Στις 26/7 η ΑJet αρχίζει πτήσεις από το Λονδίνο μέσω Τουρκίας προς κατεχόμενα
Πυρά ΑΚΕΛ σε ΔΗΣΥ και ΕΛΑΜ για τιμές στους καταδρομείς-«Διαγωνισμός προσεταιρισμού των απομειναριών του πραξικοπήματος»
Με το «όραμα των δύο κρατών», προαπαιτούμενα τα «τρία άλφα» και μπόλικη μουρμούρα πάει στη Νέα Υόρκη ο Τατάρ
Απαιτούν πλήρη διερεύνηση του πορίσματος για ΤΑΚΑΤΑ και παραδειγματική τιμωρία τα κόμματα
Καταδικάζει όσους επιδιώκουν «εξίσωση θυμάτων και θυτών» ο Σύνδεσμος Δημοκρατικών Αντιστασιακών
Στεφάνι από τον Πρόεδρο στην εκδήλωση στο Μνημείο Αντιστασιακών στο Πάρκο Προεδρικού
Για εκσυγχρονισμό φοιτητικής χορηγίας μίλησε η Αννίτα με φοιτητές
Ν. Χριστοδουλίδης: Η εσωτερική ενότητα αποτελεί τη βασικότερη προϋπόθεση για να πετύχουμε τους στόχους μας