Κούμας: «Συγχαίρουμε την Ομόνοια και όλα τα σωματεία – Απαραίτητο για να σώσουμε ζωές»

Εικόνες από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα με την Ανόρθωση, που είχε ως στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για υποστήριξη του αγώνα που δίνει η Ζωή και η οικογένειά της, δημοσίευσε η Ομόνοια.

Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται και δηλώσεις του προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα και του αναπληρωτή προέδρου της Ανόρθωσης, Κυριακό Γιάγκου.

«Να συγχαρούμε τη διοίκηση της Ομόνοιας για την πρωτοβουλία που πήρε για να βοηθηθεί η Ζωή για να της δοθεί ελπίδα στη ζωή και την ολότητα των σωματείων μας που συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη σήμερα να δείχνει και την άλλη του πλευρά, την κοινωνική, εκεί όπου μπορεί. Η ΚΟΠ είναι πάντα δίπλα στις προσπάθειες των σωματείων για να βοηθούμε εκεί που κρίνουμε ότι είναι απαραίτητο για να σώσουμε ζωές» δήλωσε ο κ. Κούμας.

Από την πλευρά του ο κ. Γιάγκου είπε: «Ευχόμαστε πραγματικά η Ζωή να βγει νικήτρια από αυτή την πολύ μεγάλη περιπέτεια. Εύχομαι στους οικείους της υπομονή και κουράγιο. Το μήνυμα που πρέπει να περνά είναι ότι είμαστε αντίπαλοι αγωνιστικά για 90 λεπτά».
 

Δειτε Επισης

Πραγματοποιείται το απόγευμα η διαμαρτυρία στην Εισαγγελία για τον Θανάση Νικολάου-«Δεν πάει άλλο»
Μπαράζ ελέγχων σε όλες τις πόλεις μετά τα απανωτά περιστατικά βίας-Συλλήψεις και έλεγχοι υποστατικών
Τραγικές σκηνές στο νοσοκομείο μετά το θάνατο του δίχρονου που χτύπησε με όχημα ο πατέρας-Έγκυος η μητέρα
Επτά χρόνια μετά συνέλαβαν καταζητούμενο για διαρρήξεις και κλοπές-Τέθηκε υπό κράτηση
«Μεθυσμένος» πιλότος της United αναγκάστηκε να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης, ενώ είχε απλά διάσειση
Υπέστη κατάγματα 43χρονος από τη συμπλοκή στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν όλοι οι εμπλεκόμενοι
Διακόπηκε η ροή καυσίμων από ένα εκ των πιλότων στο μοιραίο boeing της Air India-Τι δείχνει το πόρισμα
Ένας νεκρός και 20 τραυματίες σε συγκρούσεις παράτυπων μεταλλωρύχων και αστυνομικών στο Περού
Οι παραλείψεις στη λειτουργία του crazy dance που οδήγησαν στον θάνατο τον 19χρονο στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής
Ανάσα από τις υψηλές θερμοκρασίες-Στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος