Κούμας: «Συγχαίρουμε την Ομόνοια και όλα τα σωματεία – Απαραίτητο για να σώσουμε ζωές»

Εικόνες από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα με την Ανόρθωση, που είχε ως στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για υποστήριξη του αγώνα που δίνει η Ζωή και η οικογένειά της, δημοσίευσε η Ομόνοια.

Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται και δηλώσεις του προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα και του αναπληρωτή προέδρου της Ανόρθωσης, Κυριακό Γιάγκου.

«Να συγχαρούμε τη διοίκηση της Ομόνοιας για την πρωτοβουλία που πήρε για να βοηθηθεί η Ζωή για να της δοθεί ελπίδα στη ζωή και την ολότητα των σωματείων μας που συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη σήμερα να δείχνει και την άλλη του πλευρά, την κοινωνική, εκεί όπου μπορεί. Η ΚΟΠ είναι πάντα δίπλα στις προσπάθειες των σωματείων για να βοηθούμε εκεί που κρίνουμε ότι είναι απαραίτητο για να σώσουμε ζωές» δήλωσε ο κ. Κούμας.

Από την πλευρά του ο κ. Γιάγκου είπε: «Ευχόμαστε πραγματικά η Ζωή να βγει νικήτρια από αυτή την πολύ μεγάλη περιπέτεια. Εύχομαι στους οικείους της υπομονή και κουράγιο. Το μήνυμα που πρέπει να περνά είναι ότι είμαστε αντίπαλοι αγωνιστικά για 90 λεπτά».
 

Δειτε Επισης

Πράσινο φως από Βουλή στα νομοσχέδια για τη βία και παρενόχλησης στην εργασία-Τι αλλάζει
Στην τελική ευθεία η δίκη για Σήφη και Σπύρο, καταθέτει ο βασικός μάρτυρας-Ζήτησε διαδικασία κεκλεισμένων η Εισαγγελία
Από τις 2 Απριλίου και μόνο ηλεκτρονικά η υποβολή αιτήσεων για φοιτητική χορηγία
Ιδού οι χορηγίες των κομμάτων για το 2024-ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ έλαβαν 1,98 εκατ. και 1,62 εκατ. ευρώ αντίστοιχα
Κοκαΐνη αξίας 5,9 εκατομμυρίων ευρώ κατασχέθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά (pics)
Καμπανάκι Κομισιόν σε Κύπρο-Παραβιάσεις της νομοθεσία για μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας
Παρουσιάστηκε το νομοσχέδιο για τα κέντρα αποκατάστασης-Η μεταβατική περίοδος και οι στόχοι
Διορθώθηκε η στρέβλωση του Νόμου μετά την απόφαση του Δικαστηρίου-Συνταγογραφήσεις μόνο από συμβεβλημένους γιατρούς
ΒΙΝΤΕΟ: Συναγερμός στο Αμστερνταμ μετά από επίθεση με μαχαίρι σε κεντρική πλατεία
Προσπάθεια της Επιτροπής Νομικών να αναγνωριστούν οι αρραβωνιαστικιές αγνοουμένων ως θύματα της εισβολής