Ν.Αναστασιάδης: Περιμένω ενημέρωση από Άντρο για να ενθαρρυνθώ και εγώ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης δήλωσε απόψε ότι δεν θα σχολιάσει πληροφορίες που διαρρέουν από το ΑΚΕΛ.

Προσερχόμενος σε εκδήλωση της ΟΕΒ για απονομή Βραβείων Ερευνας και Καινοτομίας, ο Πρόεδρος κλήθηκε να σχολιάσει πληροφορίες από το ΑΚΕΛ ότι στη συνάντηση του ΓΓ του κόμματος με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην Άγκυρα, του ανέφερε ( ο Τούρκος ΥΠΕΞ) πως ο Πρόεδρος ήταν ανοικτός να συζητήσει λύσεις πέραν της ομοσπονδίας και ότι το ίδιο είπε και ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί στο CNN Turk, ότι δηλαδή ο ΠτΔ μίλησε στον Τσαβούσογλου για λύση δύο κρατών.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Είπε πολλά και ενδιαφέροντα ο Τσαβούσογλου στον Άντρο Κυπριανού

«Δεν σχολιάζω πληροφορίες που διαρρέουν από το ΑΚΕΛ για τους οποιουσδήποτε λόγους», δήλωσε ο Πρόεδρος.

Ανέφερε ακόμη ότι «έχω διαβάσει την συνέντευξη του Τσαβούσογλου στον ‘Πολίτη’ και ομιλεί από μόνη της, πέραν τούτου δεν έχω να κάνω σχόλιο», ανέφερε.

Είπε επίσης πως αναμένει από τον Άντρο Κυπριανού «ως όφειλε» να τον ενημερώσει για τις επαφές του «για να ενθαρρυνθώ και’ γω , αν υπάρχουν προοπτικές που με καλεί (ο κ. Κυπριανού) να ακολουθήσω για ένα νέο διάλογο».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Μ. Τσαβούσογλου: Καιρός να αναζητηθούν άλλες προσεγγίσεις στο Κυπριακό

Δειτε Επισης

Εκτίμηση Βαφεάδη για ανάθεση του αυτοκινητόδρομου Πόλης-Πάφου μέχρι τον Οκτώβριο
Καταδίωξη οχήματος στη Λευκωσία-Έκαναν σήμα στον οδηγό και αυτός προσπάθησε να ξεφύγει
Ο Ζελένσκι αποκάλυψε τι τσάντισε τον Τραμπ και τσακώθηκαν στον Λευκό Οίκο-Τι δώρο του είχε φέρει
Με περηφάνεια παρέλασαν για την 25η Μαρτίου οι νέοι στην Λευκωσία (εικόνες)
Τοποθετήσεις κομμάτων μετά την μαθητική παρέλαση στη Λευκωσία
Εκτός κινδύνου οι δύο τραυματίες από το τροχαίο στη Λάρνακα-Διασωληνώθηκε η 38χρονη
Εντυπωσιακές εικόνες από την στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα-Εύζωνες, τεθωρακισμένα και Ειδικές Δυνάμεις
Ανατροπή στην υπόθεση του μικρού Εμίλ που βρέθηκε νεκρός στις Άλπεις-Συνελήφθησαν οι παππούδες και οι θείοι του
Σύσκεψη «συμβουλευτικού χαρακτήρα» για Γενεύη είχε ο Τατάρ με συνεργάτες του
Αυξημένα τα μέτρα της Αστυνομίας κατά τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου