Αύριο ολοκληρώνεται η εκτύπωση των ψηφοδελτίων

Αύριο αναμένεται να ολοκληρωθεί η εκτύπωση των επίσημων ψηφοδελτίων για τις προεδρικές εκλογές.
 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Εκλογών και Βοηθός Γενικός ‘Εφορος Προεδρικής Εκλογής Δημήτρης Δημητρίου, η εκτύπωση ξεκίνησε από Κυριακή και  αναμένεται να τελειώσει αύριο.
Ανέφερε επίσης ότι ακόμη δεν έχουν διευθετηθεί τα εκλογικά κέντρα, σημειώνοντας ότι «είμαστε στα τελευταία στάδια οριστικοποίησης τους».
 
Οσον αφορά τους φυλακισμένους ψηφοφόρους, ο κ. Δημητρίου είπε πως «ήδη έχουν πάρει κατάλογο από τις Φυλακές για το ποιοι θα είναι μέχρι την ημέρα των εκλογών στις φυλακές για να ψηφίσουν στο εκλογικό κέντρο των φυλακών αλλά «αυτό θα ανανεώνεται μέχρι την τελευταία στιγμή»

Για τους ψηφοφόρους που είναι εγκλωβισμένοι, ο κ. Δημητρίου ανέφερε πως αναμένει ότι σήμερα θα έχει από πλευράς του Επιτρόπου για Ανθρωπιστικά θέματα τα τελικά δεδομένα.

Δειτε Επισης

«Επίθεση άνευ όπλων» χαρακτήρισε τις συλλήψεις σφετεριστών ο Τατάρ-Πάει στη Νέα Υόρκη για να παραπονεθεί
Πάνω από 100 αιτήσεις ασύλου Σύρων απορρίφθηκαν, επειδή δεν πληρούσαν τα κριτήρια
Για επικοινωνιακά τεχνάσματα κατηγορεί τον Πρόεδρο το ΑΚΕΛ Λάρνακας
«Ακλόνητη» υποστήριξη της Άγκυρας στα «δύο κράτη»-Κατηγορίες Γιλμάζ για τις διώξεις σφετεριστών
«Δεν υπάρχει αίτημα έκδοσης για τον Σενέρ Λεβέντ από την Τουρκία, ήταν κοινοποίηση», ισχυρίζεται το «υπεξ»
Γνωρίζουμε τα εμπόδια της πολυμερούς αλλά ο Πρόεδρος μεταβαίνει «με πίστη στις θέσεις μας και το δίκαιο του αγώνα μας»
Στις γυναίκες θύματα της εισβολής αναφέρθηκε η Α. Ατταλίδου σε συνεδρία της Κ.Σ Γαλλοφωνίας
Πήγαν στα γραφεία της Avrupa να στηρίξουν τον Σενέρ Λεβέντ οι Οικολόγοι
Βαριές πολιτικές ευθύνες έδειξε η Επιτροπή στους υπουργούς Αναστασιάδη για ΤΑΚΑΤΑ-Άδειασε και Γενικούς Διευθυντές
Μ. Κεραυνός: Ενίσχυση προστασίας χρηματοπιστωτικού συστήματος με τη Μονάδα Εφαρμογής Κυρώσεων