Σε κρίσιμη κατάσταση 35χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο στο Παραλίμνι

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, 35χρονος από τη Βουλγαρία, μόνιμος κάτοικος Παραλιμνίου, ο οποίος τραυματίστηκε χθες βράδυ σε δυστύχημα στο Παραλίμνι.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις οκτώ το βράδυ, 63χρονος από το Παραλίμνι οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη Λεωφόρο Πρωταρά , με κατεύθυνση από το Παραλίμνι προς την περιοχή Κάππαρη, όταν σε κάποιο σημείο του δρόμου, κοντά στο Β' Δημοτικό Σχολείο, στην προσπάθεια του να στρίψει δεξιά, σύμφωνα με την πορεία του, ανέκοψε την πορεία μοτοσικλέτας που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και οδηγείτο από τον 35χρονο.
 
Από τη σύγκρουση ο 35χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει αιμάτωμα στον εγκέφαλο και  κρανιοεγκεφαλική κάκωση και η κατάσταση του κρίνεται κρίσιμη.
 
Ο 35χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.
 
Στον οδηγό του αυτοκινήτου έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.
 
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που μεταφέρουν νεκρό τον 57χρονο άστεγο έξω από το εστιατόριο
Κλειστά λόγω ολονύκτιων εργασιών τμήματα αυτοκινητοδρόμων Λευκωσίας-Λεμεσού και Λεμεσού-Πάφου
Ο Τραμπ ανακοινώνει την επιβολή δασμών στα εισαγόμενα αυτοκίνητα
Ανδριάνα Νικολάου: Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να βεβηλώσει και να ιεροσυλήσει πάνω στα οστά του γιου μου
Αυτά είναι τα σχέδια επίθεσης των ΗΠΑ κατά των Χούθι που διέρρευσαν-Νέες αποκαλύψεις από το «Atlantic»
Προσοχή σε επενδύσεις-μαϊμού με την υποτιθέμενη παρότρυνση γνωστών προσώπων συστήνει η Αστυνομία
Θρίλερ με τον θάνατο αστέγου σε εστιατόριο της Αθήνας-Εργαζόμενοι τον μετέφεραν εκτός για να αποπροσανατολίσουν
Έσπασαν τον τοίχο κελιού καταδίκου στις Κεντρικές και ανακαλύφθηκαν 14 κινητά
Επιστολή Γεάδη στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας-Εκφράζει οργή και θλίψη για την έρευνα στη ΣΜΥΝ
Κατασχέθηκαν προϊόντα από κατάστημα στην Αμμόχωστο-Εξετάζεται αν περιέχουν κάνναβη και φαρμακευτικές ουσίες