Κανένα ίχνος από τον ψαρά που αγνοείται στη Λεμεσό - Άκαρπες οι έρευνες

Συνεχίζονται από το πρωί οι έρευνες του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) για εντοπισμό του 67χρονου ερασιτέχνη ψαρά που αγνοείται από χθες βράδυ στη θαλάσσια περιοχή του Κόλπου της Λεμεσού.
 
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από το ΚΣΕΔ, οι έρευνες έχουν εντατικοποιηθεί με το πρώτο φως της ημέρας και σε αυτές συμμετέχουν, υπό το συντονισμό του ΚΣΕΔ, ελικόπτερο της Μοίρας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας, σκάφη της Διοίκησης Ναυτικού του ΓΕΕΦ, καθώς και σκάφη και ομάδα δυτών της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας.
 
Στις έρευνες συνδράμουν επίσης και εμπορικά πλοία που βρίσκονται στον κόλπο Λεμεσού καθώς επίσης και κινητά και σταθερά μέσα του συστήματος Παράκτιας Παρατήρησης του ΚΣΕΔ.
 
Υπενθυμίζεται πως σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, εντόπισε ακυβέρνητη χθες βράδυ τη βάρκα του αγνοούμενου ψαρά, ενώ όπως δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης "λόγω των κακών καιρικών συνθηκών λήφθηκαν οδηγίες όπως ρυμουλκηθεί το σκάφος στο λιμάνι Λεμεσού".
 
Η μηχανή της βάρκας, συνέχισε, βρισκόταν σε λειτουργία ενώ σε αυτήν εντοπίστηκαν προσωπικά αντικείμενα του 67χρονου.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Αντιμέτωποι με σκύλους που βρίσκονταν σε άθλιες συνθήκες βρέθηκαν εθελοντές στη Λεμεσό (pics)
Τετράχρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Πάφο-Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο
Ο «αρχινονός» που διαμόρφωσε τη Greek Mafia και το αιματηρό τέλος της οικογενειακής τριάδας
Απτόητος από τις απειλές του Τραμπ, ο Πούτιν θα συνεχίσει τον πόλεμο
Μπήκε λουκέτο στον παράνομο βρεφοκομικό σταθμό στη Λάρνακα μετά την καταγγελία για κακοποίηση μωρού
Εκατοντάδες Labubu μαϊμού κατάσχεσε το Τμήμα Τελωνείων
Με το «όραμα των δύο κρατών», προαπαιτούμενα τα «τρία άλφα» και μπόλικη μουρμούρα πάει στη Νέα Υόρκη ο Τατάρ
Καταζητείται 37χρονος για υπόθεση κλοπής στην Αγία Νάπα
Καταγγελία στην Αστυνομία για κακοποίηση βρέφους σε σταθμό στη Λάρνακα
Ποινή φυλάκισης έξι ετών σε 30χρονο για εμπρησμό κατοικίας