Σοκ στη Ροδόπη-Τουρίστρια βρέθηκε διαμελισμένη

Νεκρή εντοπίστηκε σήμερα το πρωί η Βρετανίδα τουρίστρια που αγνοούνταν από το απόγευμα της Πέμπτης.
 
Νωρίς το πρωί ξεκίνησαν σήμερα, για δεύτερη ημέρα, οι προσπάθειες εντοπισμού της Βρετανίδας Τουρίστριας στην περιοχή της Μαρώνειας Ροδόπης. Άνδρες της 4ης ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κομοτηνής, του Ορειβατικού Συλλόγου, του Ερυθρού Σταυρού, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων που ήρθαν από την Ορεστιάδα του Έβρου «χτένισαν» την περιοχή από άκρη σε άκρη.
 
Η ίδια το απόγευμα της Πέμπτης κάλεσε με το κινητό της τηλέφωνο συγγενείς της στο Λονδίνο ζητώντας τους να την βοηθήσουν, καθώς, όπως τους είπε, την είχε δαγκώσει σκύλος.  Τελικά όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, εντόπισαν διαμελισμένο το σώμα της σήμερα το πρωί.
 
Το θέαμα που αντίκρισαν σόκαρε ακόμη και τους πιο έμπειρους της αποστολής έρευνας και διάσωσης, καθώς η 64χρονη κατασπαράχθηκε από ζώα. Η σορός της διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
 
 
Πηγή: protothema, ΕΡΤ

Δειτε Επισης

Νέα ηχητικά ντοκουμέντα για τα Τέμπη-«Στέλνω τρένο ανάποδα, θέλω τη συνεργασία σας»
Ξεσπά η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την καταδίκη της-«Θα το φτάσω μέχρι τέλους»
Δις ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας-Κρίθηκε ομόφωνα ένοχη
Η ώρα της κρίσης-Ανακοινώνεται η απόφαση Δικαστηρίου για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας
«Σταυροφόροι» εναντίον ΜΑΤ και θεατών παράστασης στη Θεσσαλονίκη-Η ΕΛΑΣ έκανε χρήση χημικών (vid&pics)
Νέα δραματικά ηχητικά ντοκουμέντα σταθμαρχών από το μοιραίο βράδυ στα Τέμπη-«Θα μας γράψουν οι εφημερίδες»
«Είχα τη στολή για τη δουλειά μου»-Όσα ισχυρίζεται ο 32χρονος που παρίστανε τον αστυνομικό στην Ομόνοια
Απάντησε στα πυρά ΣΥΡΙΖΑ για κατεχόμενα ο Τσάφος-«Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφισβητεί τον πατριωτισμό μου»
Βολές κατά του νέου υφυπουργόυ Περιβάλλοντος της Ελλάδας-Αποκαλούσε τα κατεχόμενα «τδβκ»
Επιχείρηση διάσωσης 43 μεταναστών που επέβαιναν σε πλοιάριο στην Κρήτη