Aλεσάντρο Σίλβα Πέρες ο... αντί-Ντα Σίλβα στον Απόλλωνα

Σε συμφωνία με τον Χιλιανό επιτελικό μέσο, Τζέισον Αλεσάντρο Σίλβα Πέρες ήρθε ο Απόλλωνας.
 
Πρόκειται για 26χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος την τελευταία διετία ήταν στην Παλεστίνο, με τη φανέλα της οποίας έπαιξε σε 26 αγώνες και πέτυχε ένα γκολ.
 
Άρχισε την καριέρα του στην Παλεστίνο, όπου αγωνίστηκε από το 2011 μέχρι το 2013. Συνολικά με την ομάδα που ανδρώθηκε έπαιξε σε 108 αγώνες και σημείωσε εφτά τέρματα. Ακολούθως φόρεσε τις φανέλες των Κόλο Κόλο, Αντοφαγκάστα και Γιούνιον.
 
Για πρώτη φορά θ’ αγωνιστεί εκτός Χιλής και στην ομάδα της Λεμεσού προορίζεται ως ο ποδοσφαιριστής που θα δώσει «ανάσες» στον Άλεξ ντα Σίλβα, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε τράβηξε μόνος το "κουπί" στη θέση του επιτελικού μέσου. 
 
Ο Πέρες μπορεί να δώσει λύσεις και στο αριστερό φτερό της επίθεσης και έτσι ο Σωφρόνης Αυγουστή θα έχει μια επιπλέον λύση μετά τον τραυματισμό του Φώτη Παπουλή. 
 
Η ανακοίνωση: «Η Εταιρεία Απόλλων ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Χιλιανό μέσο Αλεχάντρο Πέρες για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στην Αυστρία τις αμέσως επόμενες μέρες, κι ακολούθως να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Αν τα αποτελέσματα αυτών είναι θετικά τότε θα ενεργοποιηθεί άμεσα η μεταξύ μας συμφωνία».