Σ' ένα από τα δημοφιλέστερα ski resorts της Ελβετίας η Διάσκεψη για την Κύπρο

Σε ένα από τα δημοφιλέστερα ski resorts της Ελβετίας θα συνεχιστεί η Διάσκεψη για την Κύπρο, που αρχίζει στις 28 του μήνα. Τον χώρο διεξαγωγής της Διάσκεψης ανακοίνωσε μετά από τη συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Ειδικός Σύμβουλος του Γ.Γ. του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Έσπεν Μπαρθ Έιντε.  

O κ. Έιντε ανέφερε πως αυτή (σ.σ. η Διάσκεψη για την Κύπρο), είναι πραγματικά μια ιστορική ευκαιρία. «Όλοι γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο όταν θα είμαστε εκεί στο Crans-Montana», σημείωσε, προσθέτοντας πως πρέπει να γίνει πολλή δουλειά πριν μεταβούν εκεί. Ανέφερε επίσης πως και οι δυο πλευρές του έχουν επιβεβαιώσει πως πάνε εκεί με τη φιλοδοξία να επιλύσουν το πρόβλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παράλληλη διαπραγμάτευση σε χωριστά τραπέζια μ’ έμφαση σε ασφάλεια-εγγυήσεις  

Το Crans Montana δημιουργήθηκε μετά από συνεργασία έξι δήμων της Ελβετίας  (Chermignon, Icogne, Lens, Mollens, Montana and Randogne), στην καρδιά των Ελβετικών Άλπεων στο καντόνι της Valais. Βρίσκεται σε υψόμετρο 1500 μέτρων με καταπληκτική θέα προς της Άλπεις.

Γνωστό για τις αθλητικές διοργανώσεις

Οι πίστες σκι του θέρετρου βρίσκονται στο ετήσιο καλεντάρι του Παγκοσμίου Κυπέλλου σκι κυρίως στις γυναίκες, ενώ εκεί διεξάγεται κάθε χρόνο και το δεύτερο μεγαλύτερο τουρνουά γκόλφ Omega European Masters. Επιπρόσθετα στο Crans Montana διεξάγονται και σημαντικοί ποδηλατικοί αγώνες.

 

Από τον Rooger Moore και τη Sophia Loren, στον Αναστασιάδη και τον Ακιντζί

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ελβετικό θέρετρο του Crans Montana επέλεξε να περάσει τα τελευταία χρόνια της ζωής του και ο γνωστός ηθοποιός Roger Moore, ο οποίος διέθετε chalet και ο οποίος απεβίωσε στις 27 του περασμένου μήνα.

Επίσης, στο ειδυλλιακό θέρετρο διέθετε διαμέρισμα και η Sophia Loren.

To θέρετρο τους τον χειμώνα

Δειτε Επισης

Θέλει να αλλάξει τα ψηφίσματα ο «υπεξ»-«Όσο ισχύουν, δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνουμε στη Γενεύη»
Νέα στοιχεία για την έκρηξη μετά το δυστύχημα των Τεμπών-Τι προκάλεσε την πυρόσφαιρα
Ξεκαθαρίζει η Κυβέρνηση και απαντά στο ΑΚΕΛ-«Σε καμία περίπτωση δεν θα διατεθούν στρατεύματα στην Ουκρανία»
Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στη Ψηφιακή Ασφάλεια-Πραγματοποίησαν στάση εργασίας
Ακούει την ποινή του στις 7 Απριλίου ο Σουηδός δραπέτης-Απολογήθηκε για την απόδραση μέσω των δικηγόρων του
ΒΙΝΤΕΟ: Δρόμοι χωρίστηκαν στα δύο από τον ισχυρό σεισμό Μιανμάρ-Μεγάλες καταστροφές και στην Μπανγκόκ
LIVE: «Δεν γνώριζα τον Σήφη, αλλά αναγνώρισα την φωνή του στο Δικαστήριο»-Σε εξέλιξη η κατάθεση του βασικού μάρτυρα
Άνδρας στη Θεσσαλονίκη απείλησε ότι θα σφάξει τη σύντροφό του αν δεν σβήσει όλους τους άνδρες από το Facebook της
Μάχη με τον χρόνο από τις ομάδες για την αποπληρωμή των οφειλών–Δεν αποκλείεται να δοθεί παράταση
ΒΙΝΤΕΟ: Κατέρρευσαν κτήρια στη Μιανμάρ από τον ισχυρό σεισμό-Οι αρχές προειδοποιούν για μετασεισμούς