Καβάλα: Μητέρα κάλυπτε τον γιο της που έκλεβε εκκλησίες

Με το αυτοκίνητο της μητέρας του πήγε διαδοχικά σε δύο χωριά της Καβάλας και διέρρηξε δυο εκκλησίες μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του, ένας 30χρονος. Στην δεύτερη προσπάθειά τους έγιναν αντιληπτοί και, για να εξασφαλίσουν άλλοθι, η 57χρονη μητέρα κατήγγειλε… κλοπή του αυτοκινήτου της!

Οι δύο απόπειρες κλοπής που έγιναν στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου του 2016, απέτυχαν καθώς οι δράστες δεν πρόλαβαν να κλέψουν κάτι από τους ναούς. Στη δεύτερη περίπτωση, μάλιστα, όταν οι κάτοικοι του χωριού τους είδαν και κάλεσαν αστυνομικούς, έσπευσαν να εξαφανιστούν εγκαταλείποντας το Ι.Χ. αυτοκίνητο. Μόλις η… στοργική μητέρα έμαθε από τον κανακάρη της τα καμώματά του, πήγε σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης και ισχυρίστηκε ότι κάποιος της είχε κλέψει το αυτοκίνητο για να τον καλύψει.

Έστω και μετά από εννέα μήνες, οι απόπειρες εισβολές στις εκκλησίες εξιχνιάστηκαν από τις έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Παγγαίου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 30χρονου για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, περιλαμβάνει και την 57χρονη, η οποία κατηγορείται για ψευδορκία και ψευδή καταμήνυση. Την προανάκριση ανέλαβε η Ασφάλεια Καβάλας που αναζητά και τον δεύτερο δράστη.
 
Πηγή: protothema.gr 

Δειτε Επισης

Βιαζόταν από τη μητέρα του υπό την επήρεια ναρκωτικών και πιστεύει ότι ο αδερφός του είναι παιδί του
Στο 26,8% η Νέα Δημοκρατία με διαφορά 11,8 μονάδων-Εκρηκτική άνοδος για Πλεύση
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια και χημικά σε συγκέντρωση για τον Ιμάμογλου στο δημαρχείο Κωνσταντινούπολης
Ένας 47χρονος κατηγορείται ότι νάρκωσε και βίασε τουλάχιστον 17 γυναίκες στη Γαλλία παριστάνοντας τον υπνοθεραπευτή
Αντιμέτωπες με την φρίκη αλλά και τον κοινωνικό στιγματισμό οι γυναίκες θύματα σεξουαλικής βίας του 1974
Τριμελής επιτροπή θα επανεξετάσει τις ιατρικές εξετάσεις του μικρού Παναγιώτη
Κανένα νέο εύρημα την Πέμπτη στην έρευνα διάσωσης στο Κάβο Γκρέκο
Ευκαιρία συνεργασίας ΕΕ και ΗΕ το Κυπριακό, είπε στο Συμβούλιο ο ΠτΔ-Προτεραιότητα για Γκουτέρες
Προκλητικός ο Φιντάν μετά τη Γενεύη-«Υπάρχει μια πραγματικότητα στην Κύπρο και πρέπει να αποκατασταθεί»
Την ακύρωση του επιθέτου Ντε Γκρες στα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας ζητά καθηγητής Νομικής