Πριν 10 λεπτά| ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί 760 αγνοούμενοι του 1974-«Η διακρίβωση της τύχης τους αποτελεί ύψιστη ανθρωπιστική και εθνική υποχρέωση»
Πριν 19 λεπτά| ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑκύρωση απόφασης για ακτή του Μαζωτού ζήτησαν τοπικοί φορείς από τον Σενέκη-«Δεν προηγήθηκε δημόσια διαβούλευση και δεν έγιναν οι σωστές μελέτες»
Πριν 25 λεπτά| ΠΟΛΙΤΙΚΗΜακρόν και Μητσοτάκης συζήτησαν για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου και τα επόμενα βήματα για τον GSI
Πριν 52 λεπτά| ΕΛΛΑΔΑΑιχμές Άδωνι Γεωργιάδη για την κλινική όπου υπέστη ανακοπή ο Μαζωνάκης-«Δεν είχε άδεια για πλασμαφαίρεση, ζήτησα έρευνα»
Πριν 59 λεπτά| ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΘα προωθηθούν τα δίκαια αιτήματα των μαθητών του Γυμνασίου και Λυκείου Βεργίνας-Τι ζήτησαν από το υπουργείο Παιδείας
Πριν 1 ώρα| ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠρογραμματισμένες πτήσεις drone την Πέμπτη απο την ΑΗΚ στη Λεμεσό-Οι περιοχές που θα επηρεαστούν
Δρακόντεια μέτρα σε κρίσιμες υποδομές, διαχειρίσιμη η κατάσταση στα αεροδρόμια-Έκτακτη σύσκεψη για το «Εστία»
Προβλήματα στην πρόσβαση των ΑμΕΑ σε ιατρικά κέντρα μέχρι και στα γήπεδα-«Άτομα με αναπηρίες κινδυνεύουν»
Φωτοβολταϊκά πάρκα στοχεύει η πρόταση για υποχρεωτική τοποθέτηση αποθήκευσης ενέργειας-«Θετική η ΑΗΚ»
Ανοίγει ο χορός των καταθέσεων για ΤΑΚΑΤΑ, θέμα χρόνου η επίδοση κλήσεων-Καθυστερήσεις λόγω έλλειψης προσωπικού