Ομολόγησε ο αδερφοκτόνος του Βόλου - Σκότωσε με τηγάνι τον αδελφό του και κοιμήθηκε

Ομολόγησε νωρίς το πρωί ο 41χρονος αδελφός του ότι αυτός σκότωσε τον 38χρονο Σταμούλη Σούπα μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή Φυτόκο στη Νέα Ιωνία στο Βόλο, όπου διαπληκτίστηκαν έντονα έχοντας καταναλώσει αλκοόλ. Όπως είπε, τον χτύπησε στο πρόσωπο και το κεφάλι με ένα… τηγάνι και έπειτα έπεσε να κοιμηθεί!

Ο αδελφοκτόνος ισχυρίστηκε ότι το θύμα του επιτέθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής και άρπαξε από την κουζίνα το μαγειρικό σκεύος για να αμυνθεί. Όπως είπε στους αστυνομικούς, δεν κατάλαβε ότι είχε σκοτώσει τον 38χρονο, αλλά νόμισε πως είχε χάσει τις αισθήσεις του και γι’ αυτό τον έβγαλε έξω από το σπίτι για να πάρει αέρα! Καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, έπεσε για ύπνο και μόνο όταν ξύπνησε το πρωί κατάλαβε τι είχε κάνει!

Όμως, σκέφτηκε να σκηνοθετήσει ληστεία και δήλωσε ότι στο σπίτι τους είχαν εισβάλει τρεις άγνωστοι, οι οποίοι σκότωσαν τον αδελφό του! Οι άνδρες της Ασφάλειας Βόλου εντόπισαν πλήθος αντιφάσεις σε όσα κατέθεσε και, μετά από πίεση, αναγκάστηκε να ομολογήσει το έγκλημα. Υπέδειξε, μάλιστα, το τηγάνι που χρησιμοποίησε ως όπλο του εγκλήματος και που, παρά το μεθύσι του, είχε πλύνει για να μην μείνουν ίχνη αίματος. Ο 41χρονος συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ψευδή καταμήνυση.

Το έγκλημα αποκαλύφτηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής, όταν γείτονες βρήκαν νεκρό τον 38χρονο, χτυπημένο θανάσιμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Ρουμπίνη Λεοντάρη, ο θάνατος είχε επέλθει μεταξύ 3 και 8 το πρωί και το θύμα είχε χτυπηθεί μέσα στο σπίτι, αλλά ο δολοφόνος το είχε σύρει στην αυλή. Ο 37χρονος δράστης είχε καταθέσει ότι είχαν πέσει θύματα ληστείας, αλλά από την αρχή είχε προσαχθεί ως βασικός ύποπτος στην Ασφάλεια Βόλου. 

Τα δύο αδέρφια, που κατάγονται από το Τρίκερι, ζούσαν μόνα στο σπίτι και τελευταίος κοντινός συγγενής τους ήταν μια θεία τους που απεβίωσε πριν από δύο χρόνια. Σύμφωνα με τους γείτονες, είχαν συχνά έντονους καυγάδες και προστριβές.

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Δειτε Επισης

«Μου ζήταγε χρήματα για να μην κάνει αρνητικά δημοσιεύματα»-Η τοποθέτηση της Μακρή για τον εκβιασμό
Ταυτοποιήθηκε το θύμα της μαφιόζικης δολοφονίας-Πρόκειται για Πολωνό πατέρα δύο παιδιών
Περιμένει τα F-35 από τον Τραμπ ο Ερντογάν-«Η ανησυχία της Ελλάδας είναι άτοπη και χωρίς νόημα»
Συνελήφθη δημοσιογράφος στον Βόλο που φέρεται να εκβίαζε τη Ζέττα Μακρή
«Τσακίσου φέρε 150 ευρώ και φύγε»-Οι προκλητικοί διάλογοι των τελωνειακών που χρηματίζονταν
Τα δεδομένα στην υπόθεση Καλογήρου μετά την παράδοση της ιατροδικαστικής έκθεσης στην Αστυνομία
Προσωπικές διαφορές πίσω από τη δολοφονία του 43χρονου στην Αγία Παρασκευή
Θρίλερ με την ταυτότητα του θύματος της δολοφονίας στην Ελλάδα-Πού στρέφονται οι έρευνες για το δολοφόνο
«Ήμουν γεμάτη αίματα, με απείλησαν να μη μιλήσω»-Συγκλονίζει η κατάθεση της 14χρονης θύματος βιασμού
Κόλαση πυρός στην Εύβοια-Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες, μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά (vids&pics)