Σεξουαλική κακοποίηση από τη μητέρα του κατήγγειλε και ο αδελφός της 9χρονης στην Πάφο

Υπό άκρα μυστικότητα και με άκρως διακριτικότητα συνεχίζει τις έρευνες η αστυνομία σε σχέση με την φρικτή καταγγελία 9χρόνης στην Πάφο, η οποία κατήγγειλε την σεξουαλική κακοποίηση της από την μητέρα της και τον σύντροφο της.

Η αστυνομία συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων ούτως ώστε να διασταυρώσει τους ισχυρισμούς της 9χρονης ενώ οι αποκαλύψεις έχουν και συνέχεια.

Σε παρόμοιες καταγγελίες προέβη και ο 7χρονος αδελφός της 9χρονης, ο οποίος μίλησε στους ανακριτές για τη μητέρα του και τους συντρόφους της ενώ και τα δυο ανήλικα παιδάκια εξετάστηκαν από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους, τα ευρήματα του οποίου παραδόθηκαν στην αστυνομία.  

Υπενθυμίζεται ότι η 9χρονη ισχυρίστηκε ότι η 32χρονη μητέρα της την κακοποιούσε σεξουαλικά με τον 34χρονο σύντροφο της από το 2014 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016 ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά. Κατήγγειλε ότι από ηλικία 5 ετών κακοποιείτο σεξουαλικά από την μητέρα της και άλλους συντρόφους της.

Ο 34χρονος και η 32χρονη «μητέρα» που τελούν υπό κράτηση, ανακρινόμενοι αρνούνται κάθε ανάμιξη στην υπόθεση ενώ ισχυρίζονται ότι όλα είναι ψέματα της 9χρονης.
 

Δειτε Επισης

Επτά χρόνια μετά συνέλαβαν καταζητούμενο για διαρρήξεις και κλοπές-Τέθηκε υπό κράτηση
Υπέστη κατάγματα 43χρονος από τη συμπλοκή στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν όλοι οι εμπλεκόμενοι
Άκουσε τον Σήφη ο μάρτυρας αλλά τελικά... δεν μιλά ελληνικά-Πρώτη φορά απαλλαγή κατηγορουμένων για φόνο από το εκ πρώτης όψεως
Το blame game που πρέπει να εκριζωθεί, οι αρμόδιοι αναρμόδιοι και η κατάχρηση εξουσίας ΤΟΜ που έδειξε η Ερευνητική
Πρώην διευθυντές ΤΟΜ στην λίστα των ποινικών για ΤΑΚΑΤΑ-Πειθαρχικές με τη σέσουλα αλλά... άνευ αντικειμένου
«Παρά δε τα επιφωνήματα πόνου που έβγαζε το θύμα, οι κατηγορούμενοι με πλήρη αδιαφορία, συνέχισαν την ανελέητη επίθεση»
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία 39χρονος
Νέα σύλληψη για την απόπειρα εμπρησμού στη Λάρνακα
Παράνομο κρίθηκε το διάταγμα κατακράτησης τεκμηρίων από οικία δεσμοφύλακα-Απορρίφθηκαν οι θέσεις της Εισαγγελίας με... παρατηρήσεις
Ελεύθεροι δύο από τους συλληφθέντες για τη συμπλοκή στη Λάρνακα, παραμένει υπό κράτηση ο τρίτος