Ο εκλεκτός Σούστερ με τον πρώην Ομονοιάτη και… η τηλεόραση

Σε εγρήγορση βρίσκονται οι διεργασίες των διοικούντων της Ομόνοιας για την εξεύρεση του κατάλληλου αντικαταστάτη του Πάμπου Χριστοδούλου στον «ηλεκτρικό» πάγκο των «πρασίνων». Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η διοίκηση του «τρυφιλιού» έχει πρώτο στη λίστα τoν Ντιρκ Σούστερ, με την τελευταία του ομάδα να είναι η Άουγκσμπουργκ από την οποία αποχώρησε το Δεκέμβριο του 2016.   
 
Αξιοσημείωτο, είναι ότι ο 49χρονος Γερμανός προπονητής, τη σεζόν 2014-15 αναδείχθηκε από το Kicker «Man of the Year» στη Γερμανία, ενώ την περίοδο 2015-16 αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στην Μπουντεσλίγκα. Προηγουμένως, είχε καθίσει στον πάγκο της Ντάρμσταντ για μια τετραετία κερδίζοντας δύο φορές την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα.
 
Εφόσον Ομόνοια και Ντιρκ Σούστερ βρουν τη «χρυσή» τομή και δώσουν τα χέρια, στο πλευρό του Γερμανού πολύ πιθανόν να καθίσει και ένας πρώην παίκτης των πρασίνων. Πρόκειται για τον Τίμο Βέντσελ, που σύμφωνα με τις πληροφορίες, φαίνεται να προορίζεται για βοηθός του συμπατριώτη του προπονητή.
 
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον στόχο της Ομόνοιας επίσης ο τεχνικός της Εθνικής Γερμανίας, Γιοακίμ Λεβ, ο οποίος ανάφερε: 
«Είναι κάποιος που έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να φθάσει μέχρι εδώ που είναι τώρα αλλά και για να κατακτήσει δίκαια τον τίτλο της αθλητικής προσωπικότητας στη Γερμανία. Η Ντάρμσταντ αλλά και το έργο του Σούστερ δίνει στην Μπουντεσλίγκα ένα διαφορετικό χρώμα».
 
Την ίδια ώρα που οι φήμες θέλουν την κάθοδο του Γερμανού στην Κύπρο, σύμφωνα με γερμανική ιστοσελίδα, ο Ντιρκ Σούστερ την Κυριακή (10/12), θα είναι φιλοξενούμενος σε αθλητική εκπομπή και συγκεκριμένα στην Check24, μαζί με τον διοικητικό ηγέτη της Χέρτα, Πρίτζ και πρόεδρο της Βασιλία, Μάρκ Στρέλερ. Έτσι, οι οποιεσδήποτε πιθανότητες συμφωνίας με τον 49χρονο τεχνικό θα δρομολογηθούν μετά την Κυριακή και ίσως ο Γερμανός προπονητής προλάβει το ντέρμπι της Ομόνοιας στο ΓΣΠ με τον Απόλλωνα, για να το παρακολουθήσει από τις κερκίδες φυσικά, αφού στον πάγκο του "τρυφιλιού" θα βρίσκεται ο Άκης Ιωακείμ.