Στο αεροδρόμιο Λάρνακας φθάνει σήμερα ο επιβάτης υπ' αριθμόν 10,000.000

 Ιστορική  η  σημερινή μέρα για το Αεροδρόμιο Λάρνακας. Θα συμπληρώσει  τον εντυπωσιακό αριθμό των 10 εκατομμυρίων επιβατών, που αποτελεί ορόσημο σε ότι αφορά στις αφίξεις επιβατών. Γύρω στις 10 με 11 το πρωί, αναμένεται να αφιχθεί στην Κύπρο ο επιβάτης υπ` αριθμόν 10.000.000.

Σύμφωνα με τη  διαχειρίστρια εταιρεία Hermes Airports, οι επιβάτες που διακινήθηκαν μέσω των δύο διεθνών αερολιμένων της χώρας κατά το 2017 ανέρχονται στα 10 εκατομμύρια, αριθμός που αποτελεί ιστορικό ρεκόρ για τα κυπριακά ταξιδιωτικά δρώμενα.

Η εκδήλωση για την τελετή υποδοχής του επιβάτη, θα ξεκινήσεις στις 10  το πρωί. Στις 11.30 θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υπουργός Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης.
 
Εντυπωσιακό αναμένεται να είναι το συμβολικό μέρος της εκδήλωσης της τελετής καταγραφής του επιβάτη υπ’ αριθμόν 10.000.000.

Εξίσου αν όχι περισσότερο εντυπωσιακές είναι και οι επιδόσεις των αεροδρομίων, οι οποίες αποτυπώνονται και σε διεθνές επίπεδο, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 2017, το αεροδρόμιο Λάρνακας ήταν τρίτο σε αύξηση επιβατών στην Ευρώπη, στην κατηγορία των αερολιμένων με επιβατική κίνηση από 5 έως 10 εκατομμύρια ετησίως!

Στον σχετικό πίνακα του ACI Ευρώπης, το αεροδρόμιο Λάρνακας παρουσίασε ποσοστό αύξησης 22% και 571.926 επιπλέον επιβάτες.

Στο μεταξύ επίσης στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, στις 11:30πμ, η Tus  Αirways εγκαινιάζει απευθείας πτήση για Ρώμη από τη Λάρνακα. Σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο των αναχωρήσεων στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, για το γεγονός, θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υπουργός Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης.

 

ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί για τα δύο εκατομμύρια του Τζόκερ
Καλεί το ΥΠΑΝ σε απόδοση ευθυνών ο Τρυφωνίδης για το περιστατικό παρενόχλησης μαθήτριας
Δίωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα από Παγκύπρια Συντ. Επιτροπή Αστικών Ταξί
Υπέρ της αποϊδρυματοποίησης τάσσεται η ΚΥΣΟΑ μετά τις εξαγγελίες δομών για ΑμεΑ
Οικονομική στήριξη των φοιτητών που πλήγηκαν από τις πλυμμήρες στην Ελλάδα ζητά η ΠΟΦΕΝ
Εγκρίθηκε νόμος που επιτρέπει συλλογικές αγωγές από καταναλωτές
Επιλογή του τρόπου παράδοσης δεμάτων παρέχουν πλέον τα Κυπριακά Ταχυδρομεία
Χαιρετίζει την ένταξη ποδολόγων στο ΓεΣΥ η ΟΣΑΚ
Κάνει λόγο για στρεβλώσεις στη διαγραφή σωματείων το ΑΚΕΛ-Σκέψεις για νομοθετική επέμβαση
Αναμένει το νομοσχέδιο για τον έλεγχο της στατικής επάρκειας κτηρίων η Βουλή