Ντου σε οικία 33χρονου στη Λευκωσία για παιδική πορνογραφία

 

Βάσει πληροφορίας που λήφθηκε από την Europol, για συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση ότι απέστελλε παιδικό πορνογραφικό υλικό, μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων, διενήργησαν έρευνα σε οικία 33χρονου στην επαρχία Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν για δικανικές εξετάσεις, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και δύο κινητά τηλέφωνα. 

Ανακρινόμενος ο 33χρονος, έδωσε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται. Στη συνέχεια κατηγορήθηκε γραπτώς για κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου. Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Δειτε Επισης

Πλήγμα από ισραηλινό άρμα μάχης προκάλεσε τον θάνατο ενός δημοσιογράφου στο Λίβανο
ΒΙΝΤΕΟ: Αεροδιακομιδή άνδρα από πλοίο με σημαία της Μάλτας-Ενεργοποιήθηκε το «Νέαρχος»
Με αναφορές στο Κυπριακό οι δηλώσεις Μητσοτάκη και Ερντογάν-«Επωφελής μια βιώσιμη και μόνιμη λύση»
Μαθητής κτύπησε οδηγό λεωφορείου με βέργα-Θα προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία
Απαντά στους όρους Τατάρ ο ΠτΔ-«Δεσμευμένοι από ψηφίσματα ΟΗΕ Γκουτέρες και απεσταλμένος»
Λακωνικός αλλά αιχμηρός κατά Ελεγκτή ο Πρόεδρος-Απευθύνεται στον Γενικό Εισαγγελέα
Δεν παραδέχονται οι 12 για τα επεισόδια στη Λεμεσό-Παραμένουν ελεύθεροι υπό όρους
Το πρώτο μήνυμα του Ταγίπ Ερντογάν από την Αθήνα-«Να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο»
Στάθμευσε το όχημά του παράνομα, το ρυμούλκησε η Αστυνομία και εντοπίστηκαν κλοπιμαία
Μικρός o κίνδυνος εκτεταμένης επιδημίας Δάγκειου πυρετού στην Κύπρο-«Θα επηρεάσει λιγότερα από δέκα άτομα»