Φόνος στο νεκροταφείο-Στο μικροσκόπιο των ερευνών η προσωπική ζωή της Δώρας

Τα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ από τα ευρήματα στο χώρο του κοιμητηρίου, οι αναλύσεις από τις κλήσεις που έκανε και δέχτηκε η 32χρονη από το πρωί της περασμένης Τετάρτης και οι νέες καταθέσεις γνωστών, φίλων και συναδέλφων της Δώρας Ζέμπερη βρίσκονται στο κάδρο των ερευνών της Ασφάλειας. Μάλιστα, συγκεκριμένη πληροφορία από το εργασιακό περιβάλλον της εφοριακού που αφορούσε στην προσωπική της ζωή, έχει μπει στο μικροσκόπιο του Ανθρωποκτονιών και ερευνάται παράλληλα και ίσως αποτελέσει την άκρη του νήματος για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
 
Τα νέα στοιχεία που έδωσε χθες το βράδυ στη ΓΑΔΑ ο δικηγόρος του πατέρα της 32χρονης βασίζονται στο GPS του ταξί και σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, την ώρα της δολοφονίας ο Κώστας Ζέμπερης κινούνταν με το όχημα στην περιοχή του Ζωγράφου, ενώ μπροστά από το Β’ νεκροταφείο, λίγα λεπtά πριν τις 9 το βράδυ, δηλαδή αρκετές ώρες αργότερα, επιβίβασε πελάτη.
 
Απέδωσε δε τις ανακριβειες του εντολέα του στις ώρες, επισημαίνοντας ότι ήταν ταραγμένος από την τραγική απώλεια της κόρης του.
 
Την ίδια ώρα οι profilers της Ασφάλειας προσπαθούν να συνθέσουν το σκηνικό του τρόμου και παράλληλα να ερευνήσουν μια προς μια τις κάμερες καταστημάτων και ρύθμισης κυκλοφορίας γύρω από το νεκροταφείο σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν πιθανές κινήσεις του δολοφόνου.
 
Από αριστερά η Κωνσταντίνα Ζέμπερη αγκαλιά με την αδικοχαμένη αδερφή της, Δώρα, ποστάρει ξανά.
 
 

Όπως λένε οι πληροφορίες, η Δώρα Ζέμπερη στεκόνταν μπροστά από το μνήμα του αγαπημένου της φίλου Γιάννη Καυκιά, όταν ο δολοφόνος την πλησίασε. Δεν γνωρίζουν αν ειπώθηκε κάτι ή αν προηγήθηκε διαπληκτισμός όμως είναι βέβαιοι ότι ο δολοφόνος της επιτέθηκε και εκείνη αμύνθηκε σθεναρά και πάλεψε για να σώσει τη ζωή της. 

Μάλιστα, εικάζουν ότι πιθανότατα τον χτύπησε, κάτι που προκάλεσε την οργή του. Αρχικά φέρεται να της προκάλεσε δύο μαχαιριές στο στήθος και όταν αυτή γύρισε και την μαχαίρωσε και στην πλάτη με το κουζινομάχαιρο που κουβαλούσε πάνω του. Στη συνέχεια, πήρε την τσάντα της άδειασε τις τσέπες από το μπουφάν της και με το μαχαίρι στα χέρια πήδηξε τη μάντρα του νεκροταφείου και χάθηκε στα στενά της περιοχής. 

 
Πηγή: protothema

Δειτε Επισης

Νέα ηχητικά ντοκουμέντα για τα Τέμπη-«Στέλνω τρένο ανάποδα, θέλω τη συνεργασία σας»
Ξεσπά η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την καταδίκη της-«Θα το φτάσω μέχρι τέλους»
Δις ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας-Κρίθηκε ομόφωνα ένοχη
Η ώρα της κρίσης-Ανακοινώνεται η απόφαση Δικαστηρίου για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας
«Σταυροφόροι» εναντίον ΜΑΤ και θεατών παράστασης στη Θεσσαλονίκη-Η ΕΛΑΣ έκανε χρήση χημικών (vid&pics)
Νέα δραματικά ηχητικά ντοκουμέντα σταθμαρχών από το μοιραίο βράδυ στα Τέμπη-«Θα μας γράψουν οι εφημερίδες»
«Είχα τη στολή για τη δουλειά μου»-Όσα ισχυρίζεται ο 32χρονος που παρίστανε τον αστυνομικό στην Ομόνοια
Απάντησε στα πυρά ΣΥΡΙΖΑ για κατεχόμενα ο Τσάφος-«Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφισβητεί τον πατριωτισμό μου»
Βολές κατά του νέου υφυπουργόυ Περιβάλλοντος της Ελλάδας-Αποκαλούσε τα κατεχόμενα «τδβκ»
Επιχείρηση διάσωσης 43 μεταναστών που επέβαιναν σε πλοιάριο στην Κρήτη