Τραγωδία στην Ιταλία με λεωφορείο που μετέφερε μαθητές

1Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένα ουγγρικό λεωφορείο, που μετέφερε μαθητές, προσέκρουσε την Παρασκευή  το βράδυ σε έναν πυλώνα και στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες.
 
Το δυστύχημα σημειώθηκε σε μια έξοδο του αυτοκινητοδρόμου της Βερόνας στη βόρεια Ιταλία, όπως μετέδωσε σήμερα το ιταλικό πρακτορείο Agi.
 
Δεκάδες ακόμη άνθρωποι που έχουν τραυματιστεί διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής, σύμφωνα με τις υπηρεσίες παροχής πρώτων βοηθειών.
 
Η πυροσβεστική ανέφερε στο λογαριασμό της στο Twitter ότι το λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες μετά την πρόσκρουση. "Υπάρχουν πολλά θύματα", πρόσθεσε.
 
Τα ιταλικά μέσα μετέδωσαν ότι στο λεωφορείο επέβαιναν Ούγγροι μαθητές, ηλικίας 14 με 18 ετών. Σύμφωνα με την εφημερίδα Corriere della Sera, στο λεωφορείο υπήρχαν περίπου 50 επιβάτες, εκ των οποίων οι 15 απουσίαζαν από την καταμέτρηση μετά το δυστύχημα.
 
`Οπως αναφέρει στον ιστότοπό της, επτά πτώματα έχουν ανασυρθεί από το λεωφορείο, όμως ο απολογισμός είναι πιθανόν να είναι μεγαλύτερος.
 

Δειτε Επισης

Λύθηκε υπόθεση βιασμού και φόνου 57 χρόνια μετά στη Βρετανία-Ένοχος ένας 92χρονος
Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας και δύο οχημάτων στη Λάρνακα
Σπάνιο να μην μονιμοποιείται δικαστής μετά από διετή θητεία-Δικαιούται να προσφύγει στα εσωτερικά ένδικα μέσα η Βαρωσιώτου
Συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ο Τατάρ-«Οι Ε/κ προκαλούν εντάσεις με τις συλλήψεις για σφετερισμό»
ΒΙΝΤΕΟ: Σύγκρουση αεροσκαφών σε διάδρομο-Το φτερό Boeing διέλυσε το πηδάλιο ενός Airbus
Χάθηκαν από την Κυριακή τα ίχνη του 64χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου (pic)
Να σταματήσει ο πόλεμος στη Γάζα ζητά η αντιπολίτευση στο Ισραήλ-Στους 58 οι νεκροί από νέες επιθέσεις
Ο Ζελένσκι εμφανίστηκε με κάτι σαν… κοστούμι και αναστάτωσε τις αγορές στοιχημάτων
ΒΙΝΤΕΟ: Επίθεση από τους «Στρατιώτες του Θεού» στον ελληνορθόδοξο ναό του Ευαγγελισμού στη Ναζαρέτ
Πέραν των 80 έργων για τη Λευκωσία κόστους άνω του ενός δισ. ευρώ ανακοίνωσε ο ΠτΔ