Δέηση – παράκληση για μείωση των οδικών συγκρούσεων οργανώνει η αστυνομία

Την ερχόμενη Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, 2016 και ώρα 09:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Κοντού στη Λάρνακα, Παράκληση – Δέηση, η οποία αποσκοπεί στην πρόληψη των τροχαίων οδικών συγκρούσεων και την προστασία των χρηστών του οδικού δικτύου.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν το Τμήμα Τροχαίας Αρχηγείου και η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας χωρίς Θανάτους στο Δρόμο (Πρόγραμμα EDWARD – European Day without a Road Death) και εντάσσεται στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (European Mobility Week), μεταξύ των ημερομηνιών 16 – 22 Σεπτεμβρίου, 2016.

Την Παράκληση θα τελέσει ο Μητροπολίτης Κιτίου κ.κ. Χρυσόστομος και θα παραστούν ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Ιωνάς Νικολάου, ο Βοηθός Αρχηγός Εκπαίδευσης κ. Χριστάκης Μαυρής εκ μέρους του Αρχηγού Αστυνομίας, εκπρόσωπος του Αρχηγού της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων, Βουλευτές και Δήμαρχοι της Επαρχίας Λάρνακας, εκπρόσωπος της Εθνικής Φρουράς και Εθνοφρουροί, η διεύθυνση και μαθητές του Λυκείου Αγίου Γεωργίου Λάρνακας, μέλη της Αστυνομίας, καθώς επίσης και συνεργάτες της Αστυνομίας στα θέματα της οδικής ασφάλειας.
  

Δειτε Επισης

Υπέστη κατάγματα 43χρονος από τη συμπλοκή στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν όλοι οι εμπλεκόμενοι
Άκουσε τον Σήφη ο μάρτυρας αλλά τελικά... δεν μιλά ελληνικά-Πρώτη φορά απαλλαγή κατηγορουμένων για φόνο από το εκ πρώτης όψεως
Το blame game που πρέπει να εκριζωθεί, οι αρμόδιοι αναρμόδιοι και η κατάχρηση εξουσίας ΤΟΜ που έδειξε η Ερευνητική
Πρώην διευθυντές ΤΟΜ στην λίστα των ποινικών για ΤΑΚΑΤΑ-Πειθαρχικές με τη σέσουλα αλλά... άνευ αντικειμένου
«Παρά δε τα επιφωνήματα πόνου που έβγαζε το θύμα, οι κατηγορούμενοι με πλήρη αδιαφορία, συνέχισαν την ανελέητη επίθεση»
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία 39χρονος
Νέα σύλληψη για την απόπειρα εμπρησμού στη Λάρνακα
Παράνομο κρίθηκε το διάταγμα κατακράτησης τεκμηρίων από οικία δεσμοφύλακα-Απορρίφθηκαν οι θέσεις της Εισαγγελίας με... παρατηρήσεις
Ελεύθεροι δύο από τους συλληφθέντες για τη συμπλοκή στη Λάρνακα, παραμένει υπό κράτηση ο τρίτος
Ποινικό αδίκημα η άσκοπη χρήση λάστιχου, αύξηση του ύψους των εξωδίκων-Ψηφίστηκε νόμος από τη Βουλή