Ξανά παντρεμένος με ένα γιό ο ένοπλος του Ορλάντο

Ξανά παντρεμένος με μία κοπέλα ονόματι Noor Zahi Salman φέρεται να ήταν ο άνθρωπος που σκότωσε 50 άτομα μέσα σε ένα γκέι κλαμπ στο Ορλάντο της Φλότιντα.

Ο Omar Mateen τον οποίο ταυτοποίησαν οι αρχές ως τον υπέυθυνο της αιματηρής επίθεσης, είχε παντρευτεί για δεύτερη φορά και μάλιστα είχε αποκτήσει και έναν γιό.
 

Ωστόσο ακόμη είναι άγνωστο κατά πόσο ο δεύτερος γάμος του ήταν σε ισχύ μιας και η διεύθυνση της δεύτερης συζύγου του είχε αλλάξει και ήταν διαφορετική από αυτή του υπόπτου.

Άνθρωποι που γνώριζαν τον Ματίν, τον περιέγραφαν σαν ήσυχο και χωρίς να έχει παρουσιάσει κάποια σημάδια μισαλλοδοξίας, ιδίαιτερα σε σχέση με τους ομοφιλόφυλους, μιας και παλαιότερα δούλευε σε πόστο που υπήρχαν αρκετοί συνάδελφοί του με σεξουαλικές ιδιαιτερότητες.
 

Μάλιστα πολλοί λένε πως τον τελευταίο καιρό κάτι πρέπει να άλλαξε, μιας και ο ύποπτος είχε αρχίσει να γίνεται επιθετικός και να μιλά συνεχώς για σκοτωμούς. Συνάδελφός του στην τελευταία του δουλειά σε υπηρεσία ιδιωτικής ασφάλειας, δήλωσε εξάλλου πως δεν ξαφνιάστηκε από την είδηση, αντιθέτως το περίμενε, με την συμπεριφορά που είχε υιοθετήσει τελευταία ο Ματίν.

Χθες εξάλλου η πρώτη του σύζυγος αποκάλυψε στα ΜΜΕ τον εφιάλτη που ζούσε κοντά στον Ματίν ο οποίος την κακοποιούσε συνεχώς για ασήμαντες αφορμές, μέχρι που τελικά τον χώρισε.
 

Δειτε Επισης

Αποφασίζουν οι Καρδινάλιοι για ημερομηνία σύγκλησης του Κονκλάβιου-Στον ορίζοντα ο Μάιος
Νεαρός έχασε τη ζωή του από βάναυση συμπεριφορά αστυνομικών-Κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία ο ένας
Μαθητής γυμνασίου στις ΗΠΑ έκανε bullying σε πεντάχρονο από την Κίνα-«Μην με πειράξεις, σώστε με»
Στους έντεκα οι νεκροί, ανάμεσά τους και πεντάχρονος, από την επίθεση με όχημα σε πλήθος στο Βανκούβερ
Πιέζει για συμφωνία Ουκρανίας και Ρωσίας ο Τραμπ-«Έτοιμος να παραχωρήσει την Κριμαία ο Ζελένσκι»
Οκτώ νεκροί σε βομβαρδισμούς στη Υεμένη-Έπληξαν 800 στόχους σε ένα μήνα οι ΗΠΑ
ΒΙΝΤΕΟ: Πλήγμα στα νότια της Βηρυτού μετά την εντολή εκκένωσης που εξέδωσε ο ισραηλινός στρατός
Αλληλοκατηγορίες Πούτιν και Ζελένσκι για προπαγάνδα-Πεδίο διαμάχης η κατάσταση στο Κουρσκ
Τη χαμηλότερη αποδοχή Προέδρου των τελευταίων 70 χρόνια έχει ο Τραμπ κατά τις πρώτες 100 μέρες θητείας
Ο ισραηλινός στρατός εξέδωσε εντολή εκκένωσης μιας νότιας συνοικίας της Βηρυτού