Ο Γενικός Εισαγγελέας απαντά σε δημοσίευμα για Βγενόπουλο

Ανακοίνωση σε σχέση με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» με τίτλο «Χάρισε τον Βγενόπουλο στις ελληνικές αρχές», εξέδωσε ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης, ο οποίος δηλώνει ότι του είναι γνωστά τα πρόσωπα, τα οποία βρίσκονται πίσω από την ενέργεια αυτή, καθώς επίσης και ο σκοπός που θέλουν να εξυπηρετήσουν μέσω της προσπάθειας τους να πληγεί το κύρος του Γενικού Εισαγγελέα”.
 
Δυστυχώς, όμως, αναφέρει ο κ. Κληρίδης, “προωθώντας τα δικά τους κίνητρα, αδιαφορούν πλήρως για την τεράστια ζημιά την οποία ενσυνείδητα προκαλούν στην υπόθεση της διερεύνησης του ενδεχομένου διάπραξης αδικημάτων που σχετίζονται με την κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού μας συστήματος”.
 
Τέλος, ο Γενικός Εισαγγελέας αναφέρει ότι “παρά την πρόκληση όμως, απαντήσεις και εξηγήσεις ουσίας σε δημοσιεύματα αυτού του τύπου και για τέτοια ευαίσθητα θέματα, δεν επιτρέπεται να δίδονται”.
 
 

Δειτε Επισης

Όαση στο υδατικό οι κινητές μονάδες αφαλάτωσης-«Καλοδεχούμενες, αλλά δεν είναι μόνιμη λύση»
«Η νομοθεσία του 2020 για την ενδοσχολική βία ακόμη δεν εφαρμόστηκε»-Καρφιά στην πρόταση Χαρτσιώτη για μειωμένες διαγωγές
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί για τα 3,6 εκατομμύρια Τζόκερ
Συνολικά 86 επικίνδυνα προϊόντα στο ευρωπαϊκό σύστημα RAPEX την περασμένη βδομάδα
Επιμένει ο Καρούσος-«Πάνω σε λανθασμένες παραδοχές η απόφαση Υπ. Υγείας για φαρμακεία»
Ψηλότερα ποσοστά ψηφιακών δεξιοτήτων νεαρών κοριτσιών σε Κύπρο και ΕΕ το 2023
Όλα έτοιμα για τις Ενιαίες Τελικές Εξετάσεις στις Τεχνικές Σχολές
ΟΛΤΕΚ: Βελτιωμένο το νέο προσχέδιο για Σύστημα Αξιολόγησης αλλά παραμένουν διαφωνίες
Το πρώτο φεστιβάλ καφέ στην Κύπρο-Δίνει βήμα στους Κύπριους παραγωγούς
ΠΙΣ: Συλλογική στρατηγική διαφύλαξης της δημόσιας υγείας ο εμβολιασμός