Ένας ανήλικος και ένας 20χρονος συνελήφθησαν για διάρρηξη

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το πρωί το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 20χρονου και 17χρονου, οι οποίοι παραδέχθηκαν ότι διέρρηξαν κρεοπωλείο με σκοπό να κλέψουν χρήματα από το ταμείο.
 
Οι δυο νεαροί είχαν εντοπιστεί λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα από μέλη του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης της ΑΔΕ Λεμεσού, μετά από πληροφορία για ύποπτες κινήσεις προσώπων έξω από κρεοπωλείο.
 
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δυο, οι οποίοι ανακρινόμενοι ανέφεραν ότι λίγο προηγουμένως παραβίασαν την πόρτα εισόδου του κρεοπωλείου, με σκοπό να κλέψουν τα χρήματα από το ταμείο του. Παρέδωσαν στους αστυνομικούς, ένα εργαλείο κοπής (σκαρπέλο), που είχαν στην κατοχή τους.
 
Ακολούθησαν εξετάσεις στο κρεοπωλείο, όπου διαπιστώθηκε ότι η πόρτα εισόδου του καταστήματος, ήταν παραβιασμένη.
 
Το δικαστήριο, όπου οδηγήθηκαν το πρωί, διέταξε την τριήμερη προσωποκράτησή τους για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
Εναντίον τους διερευνάται υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξη κτιρίου με σκοπό τη διάπραξη αδικήματος και παράνομη κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας.

 
 

Δειτε Επισης

Διακόπηκε η ροή καυσίμων από ένα εκ των πιλότων στο μοιραίο boeing της Air India-Τι δείχνει το πόρισμα
Ένας νεκρός και 20 τραυματίες σε συγκρούσεις παράτυπων μεταλλωρύχων και αστυνομικών στο Περού
Οι παραλείψεις στη λειτουργία του crazy dance που οδήγησαν στον θάνατο τον 19χρονο στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής
Ανάσα από τις υψηλές θερμοκρασίες-Στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος
Στις ΗΠΑ θα εκδοθεί ο «Φίτο», ο κυριότερος διακινητής ναρκωτικών στον Ισημερινό
Kαταδικάζει τις πρόσφατες επιθέσεις των Χούθι κατά πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα o OHE
Άκουσε τον Σήφη ο μάρτυρας αλλά τελικά... δεν μιλά ελληνικά-Πρώτη φορά απαλλαγή κατηγορουμένων για φόνο από το εκ πρώτης όψεως
Το blame game που πρέπει να εκριζωθεί, οι αρμόδιοι αναρμόδιοι και η κατάχρηση εξουσίας ΤΟΜ που έδειξε η Ερευνητική
Πρώην διευθυντές ΤΟΜ στην λίστα των ποινικών για ΤΑΚΑΤΑ-Πειθαρχικές με τη σέσουλα αλλά... άνευ αντικειμένου
«Παρά δε τα επιφωνήματα πόνου που έβγαζε το θύμα, οι κατηγορούμενοι με πλήρη αδιαφορία, συνέχισαν την ανελέητη επίθεση»