Ενημερώνει τα ελληνικά κόμματα για Κυπριακό ο ΠτΔ

Την ενημέρωση των ελληνικών κομμάτων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό μετά και από τις πρόσφατες συνομιλίες στην Ελβετία, συνεχίζει, σήμερα, στην Αθήνα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.
 
Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ενημέρωσε, αργά το βράδυ της Τετάρτης, μετά τις συναντήσεις που είχε με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Πρόεδρο Προκόπη Παυλόπουλο, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος εξέφρασε την πάγια στήριξη του κόμματός του στις προσπάθειες εξεύρεσης δίκαιης και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

Σήμερα το πρωί, ο κ. Αναστασιάδης θα έχει  διαδοχικές συναντήσεις με την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.

Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Αυτή είναι η Πολιτική Γραμματεία της Γυναικείας Έπαλξης της ΔΗΠΑ
Σημαντικό θεωρεί τον διάλογο με τους Τούρκους ο Πρόεδρος-Κυρίως για περιφερειακά θέματα η συζήτηση με Γιλμάζ
Η εκδοχή ο Τατάρ για Γενεύη-«Εγώ ζήτησα τη συνάντηση, είμαι αυτός που κρατάει ενεργές τις 12 τεχνικές επιτροπές»
«Ξεκαθάρισμα» εκλογικών προτάσεων στη Βουλή-«Δεν αλλάζει η κατανομή εδρών, αλλάζει ο εκλογικός χάρτης»
Eνίσχυση διμερών σχέσεων, Κυπριακό, Μ. Ανατολή, Ουκρανία στις επαφές ΥΠΕΞ στη Ρώμη
Με πρωτοβουλία Φουρλά προβαίνει σε δήλωση για το Κυπριακό η Ρομπέρτα Μέτσολα
Επαφές ΥΠΕΣ με τοπικούς άρχοντες στην Πάφο για τα συμπλέγματα
Έμαθε «λίο» πώς λειτουργεί το Ευρωκοινοβούλιο και ήρθε στην κυπριακή Βουλή για ξενάγηση ο Φειδίας
Ο Τατάρ ετοιμάζεται να κατέλθει ως ανεξάρτητος υποψήφιος στις «προεδρικές εκλογές»
Συνομιλία με τον Τούρκο Αντιπρόεδρο είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Παρίσι