«Έστρεψε» το τρακτέρ του εναντίον 53χρονου

Για κτηματικές διαφορές 75χρονος γεωργός οδήγησε χθες το απόγευμα τον γεωργικό του ελκυστήρα εναντίον  53χρονου  κτηνοτρόφου. Το περιστατικό  συνέβη στις 3:30 το απόγευμα, στην περιοχή Κόκκινα στα Πλατανίσκια στην επαρχία Λεμεσού.
 
Όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία ο 53χρονος, χθες είχε πάρει τα πρόβατα του για βοσκή στον περιοχή, όπου ο 75χρονος έχει χωράφια. Εξήγησε στους αστυνομικούς ο παραπονούμενος πως με τον συνταξιούχο έχουν διαφορές από το παρελθόν για κτηματικές διαφορές. Ο 73χρονος ζήτησε από τον 53χρονο να αποχωρήσει από την περιοχή κι όταν ο τελευταίος αρνήθηκε ο οδηγός του τρακτέρ, ανέπτυξε ταχύτητα και κατευθύνθηκε προς το μέρος του παραπονούμενου.Μόλις ο 53χρονος αντιλήφθηκε τις επικίνδυνες προθέσεις του ηλικιωμένου και για να τον αποφύγει τράπηκε σε φυγή κι έπεσε σε πάνω σε κάγκελα με συνέπεια τον ελαφρύ τραυματισμό του. Μετά την καταγγελία, η Αστυνομία αναζήτησε τον 75χρονο χωρίς ωστόσο να τον εντοπίσει.Σε βάρος του συνταξιούχου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης καθώς εξετάζεται εναντίον του υπόθεση για αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο καταζητούμενος τηλεφώνησε στην Αστυνομία και πληροφόρησε ότι γύρω στο μεσημέρι θα μεταβεί με τον δικηγόρο του για να παραδοθεί.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πριν ένα δεκαήμερο 73χρονος, επιχείρησε να χτυπήσει με το αυτοκίνητό του 67χρονο στον Ύψωνα και πάλι για κτηματικές διαφορές. 
  
 
 

Δειτε Επισης

Oι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 8.400.000 ευρώ
Βάζει τέλος στη στέρηση άδειας οδηγού που καταδικάστηκε για κατοχή ή χρήση ουσιών η Βουλή
Απαντά στο ΥΠΕΣ ο Δήμος Στροβόλου-«Ακατανόητη προσπάθεια να δικαιολογήσει την απουσία αναπτυξιακών έργων»
ΟΣΑΚ: Στόχος και αποστολή το συμφέρον των Κυπρίων ασθενών
Υπεγράφη συμβόλαιο για τη Φάση Β3 του Περιμετρικού, θα συνδέεται η Μακαρίου στη Λακατάμια με τον δρόμο Λευκωσίας-Παλαιχωρίου
Εγκρίθηκε τροποποίηση για απαγόρευση πώλησης ακινήτων σε περιοχές μη ελεγχόμενες από την Κύπρο
Η Βουλή ψήφισε νόμο που κατοχυρώνει το επάγγελμα του διασώστη-Τι προβλέπει
Εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από Βουλή κατά του νομοσχεδίου για διαδηλώσεις
Αναβλήθηκε για τις 10 Ιουλίου η ψηφοφορία στην Ολομέλεια για νομοσχέδιο για διαδηλώσεις
Χωρίς ρεύμα η Έγκωμη λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΑΗΚ