powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Ομόνοια: Νέα τροπή στο σίριαλ Χριστοφή

Πώς (ανα)διαμορφώνονται τα δεδομένα για το μέλλον του διεθνούς άσου στο «τριφύλλι»Πώς (ανα)διαμορφώνονται τα δεδομένα για το μέλλον του διεθνούς άσου στο «τριφύλλι»

Καπνός χωρίς φωτιά φαίνεται πως ήταν σημερινό ελλαδικό δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε εντάξει στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού τον Δημήτρη Χριστοφή. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο ραδιοφωνικό αέρα του ελλαδικού ΣΠΟΡ FM ο επί χρόνια ρεπόρτερ της ομάδας, Τάσος Νικολογιάννης, ο αθηναϊκός σύλλογος δεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του διεθνούς άσου της Ομόνοιας.

Υπενθυμίζεται ότι οι «πράσινοι» έχουν μονομερές δικαίωμα ανανέωσης του συμβολαίου του Χριστοφή, το οποίο εκπνέει στο τέλος της περιόδου, ενώ η ρήτρα αποχώρησης ύψους €260.000 ισχύει μόνο για μετακίνησή του σε σύλλογο εκτός Κύπρου.


  

;