Την έκδοση της Έφης Ηροδότου στην Κύπρο, αποφάσισε το Εφετείο Αθηνών μετά και από τη συναίνεση της ίδιας, προκειμένου να δικαστεί για το θανατηφόρο δυστύχημα που προκάλεσε το Δεκέμβριο του 2007. Κλιμάκιο της Αστυνομίας από την Κύπρο αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να μεταβεί στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα, πιθανότατα τη Δευτέρα, προκειμένου να παραλάβει τόσο την Ε. Ηροδότου όσο και τους γονείς της, που ήταν επίσης καταζητούμενοι και συνελήφθησαν πριν λίγες ημέρες μαζί με την κόρη τους.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πριν 12 λεπτά| OMADA
Διεξάγονται κανονικά οι αγώνες του Σαββάτου καθώς υποχωρεί η σκόνη-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Πριν 18 λεπτά| ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για ανεξάρτητους ανακριτές για Δρουσιώτη ο Πρόεδρος-«Αν προκύπτει ανάγκη το Υπουργικό είναι έτοιμο να λάβει αποφάσεις»
Πριν 32 λεπτά| ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στο μικροσκόπιο των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών η αγορά κρέατος-Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι σε σφαγεία και κρεοπωλεία ενόψει Πάσχα
Πριν 39 λεπτά| ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νέα πυρά ΑΚΕΛ για την πολύκροτη υπόθεση του μαύρου βαν-«Πόσο ακόμη θα συνεχίσουν Κυβέρνηση και Γενική Εισαγγελία να σιωπούν προκλητικά;»
Πριν 57 λεπτά| ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εφαρμογή μέτρων σε όλα τα επίπεδα ζητά το Γραφείο της Επιτρόπου Ευημερίας των Ζώων
Πριν 1 ώρα| OMADA
Ροναλντίνιο: Ο Μέσι είναι ο καλύτερος στον κόσμο, μακάρι να φτάσει στο Μουντιάλ και να κάνει θαύματα
Πριν 1 ώρα| OMADA










