powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Απόλυτη: «Η Δήμητρα Κούστα έχει έρθει σε επαφή με μεγάλους συνθέτες του εξωτερικού»

«Αν σου γράψει ο David Guetta, ο Elton John και δεν ξέρω εγώ ποιος άλλος, μοιραία πας σε ένα άλλο επίπεδο, από ο,τι πάνε οι εγχώριοι stars»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το ενδεχόμενο να ετοιμάζονται νέες μουσικές εκπλήξεις για την Άννα Βίσση ήρθε στο προσκήνιο μέσα από το #HappyDay.

Η κορυφαία ερμηνεύτρια, που κατάφερε να συγκεντρώσει περίπου 95.000 θεατές στο Ολυμπιακό Στάδιο, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους όσα αισθάνεται για αυτή την ξεχωριστή στιγμή της καριέρας της, την οποία χαρακτηρίζει προσωπικό της «στοίχημα».

Περισσότερο από έναν μήνα μετά τη συναυλία που αποτέλεσε ορόσημο για την καριέρα της, η Άννα Βίσση επιλέγει να στρέψει ξανά το βλέμμα της στην επιτυχία του ΟΑΚΑ και, κυρίως, στο μέλλον. Η ανάρτηση της πήρε χιλιάδες μηνύματα υποστήριξης σε #Facebook και #Instagram.

Με αφορμή την ανάρτηση της Απόλυτης για τη μεγάλη συναυλία της στο ΟΑΚΑ, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετέφερε μια πληροφορία, διευκρινίζοντας πως δεν γνωρίζει αν επιβεβαιώνεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Άννα Βίσση σπάει τη σιωπή της, μετά τη ρήξη με τον... πρώην: «Τα λόγια μικρά για να πούνε τι νιώθω»

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, η Δήμητρα Κούστα φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με σημαντικούς συνθέτες του εξωτερικού, με στόχο να δημιουργήσουν νέα τραγούδια για την Άννα Βίσση.

Κάτι άκουσα αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. Η Δήμητρα Κούστα, κουμπάρα αλλά και συνεργάτιδά της στην εταιρία παραγωγής, έχει έρθει σε επαφή με πολύ μεγάλους συνθέτες του εξωτερικού. Δηλαδή, αν δεις τον Elton John να γράφει για την Άννα Βίσση… Αν σου γράψει ο David Guetta, ο Elton John και δεν ξέρω εγώ ποιος άλλος, μοιραία πας σε ένα άλλο επίπεδο, από ο,τι πάνε οι εγχώριοι stars”

Δε λέω ότι ο Καρβέλας δεν είναι φανταστικός. Είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες συνθέτες, αλλά εκεί παίζεις σε άλλες πίστες. Εννοώ σε διεθνή χωρικά ύδατα.