powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Κλειώ Μαζωνάκη: «Αποφεύγω να ακούω το όνομα του παιδιού μου. Η δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει»

«Τι να σας πω; Δεν έχω βγει έξω. Δεν ξέρω τίποτα. Ούτε ακούω, ούτε βλέπω. Ούτε τίποτα. Να γίνει κάποια δικαιοσύνη, τίποτα άλλο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην εκπομπή #SuperΚατερίνα και στη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου μίλησε η μητέρα του Γιώργου Μαζωνάκη, Κλειώ, περιγράφοντας τη δύσκολη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Το όνομά της ήρθε έντονα στο προσκήνιο της δημοσιότητας λόγω της δικαστικής και οικογενειακής διαμάχης που ξέσπασε ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας, καθώς και των πρόσφατων δηλώσεών της στις οποίες εκφράζει τη βαθιά της θλίψη.

Για δεκαετίες παρέμενε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφοσιωμένη στην οικογένειά της. Μια από τις πιο γνωστές δημόσιες στιγμές της ήταν το 2022, όταν ανέβηκε στη σκηνή του Κατράκειου Θεάτρου για να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο δίπλα στον γιο της.

Μετά τον πρόσφατο, ξαφνικό και άδικο χαμό του γιου της, Γιώργου, η Κλειώ Μαζωνάκη βρίσκεται σε εξαιρετικά φορτισμένη συναισθηματική κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Η γυναίκα αναφέρθηκε στον γιο της και στην ανάγκη της να αποφεύγει ακόμη και το άκουσμα του ονόματός του, ενώ εξέφρασε την επιθυμία της να αποδοθεί δικαιοσύνη. Η Κλειώ Μαζωνάκη είπε χαρακτηριστικά:

Δεν θέλω να λέω ούτε το όνομα. Δεν μπορώ, δεν μπορώ να το λέω, δεν μπορώ. Το αποφεύγω. Να ακούω το όνομά του. Δεν θέλω να ακούω του παιδιού μου το όνομα

 

Όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε εάν αισθάνεται πως η αλήθεια για όσα συνέβησαν στον γιο της δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, εκείνη περιέγραψε την απομάκρυνσή της από την καθημερινή ενημέρωση.

Τι να σας πω; Δεν έχω βγει έξω. Δεν ξέρω τίποτα. Ούτε ακούω, ούτε βλέπω. Ούτε τίποτα

Η δικαιοσύνη μπορεί να κάνει εκείνη ό,τι πρέπει. Να γίνει κάποια δικαιοσύνη, τίποτα άλλο

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ