powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Θάνος Τοκάκης για την απώλεια του αδερφού του: «Δεν υπάρχει κάτι που δεν πρόλαβα να του πω»

«Τα λέγαμε όλα και, προς το τέλος της ζωής του, ανταλλάξαμε και πιο βαθιά πράγματα. Ακόμα και πράγματα που δεν έχουν ειπωθεί, είναι και αυτά μέρος αυτής της σχέσης»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

O Θάνος Τοκάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή #ΈναςΚιΈνας στο #ΕΡΤNews το βράδυ της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου. Ο γνωστός ηθοποιός σε μια εεξιλόγηση καρδιάς μίλησε για την απώλεια του αδερφού του και πως τη διαχειρίζεται συναισθηματικά.

Ο αδερφός του ηθοποιού Θάνου Τοκάκη ήταν ο Βασίλης Τοκάκης, ο οποίος ήταν γνωστός επικοινωνιολόγος με έντονη δραστηριότητα στον χώρο της πολιτικής και της αθλητικής επικοινωνίας. 

Ο Βασίλης Τοκάκης έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2021 σε ηλικία 44 ετών, έπειτα από μια γενναία και πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο στον εγκέφαλο. Κατά τη διάρκεια της ασθένειάς του, είχε καταγράψει τις σκέψεις και τα βιώματά του στο βιβλίο του με τίτλο #ΆνοιξηΜυαλού. 

Ο Θάνος Τοκάκης έχει αναφερθεί πολλές φορές σε συνεντεύξεις του με βαθιά συγκίνηση για τον αδερφό του και για το πόσο καθοριστικά τον επηρέασε αυτή η μεγάλη απώλεια

Οι άνθρωποι δεν φεύγουν, για μένα. Δηλαδή όσοι σε σημαδεύουν, δεν φεύγουν από μέσα σου. Υπάρχουν σαν κύματα, αυτό αισθάνομαι. Και αν θέλω να αφήσω και γω κάτι πίσω μου είναι αυτό. Όχι να θυμούνται την φάτσα μου, να θυμούνται πράγματα που ‘χω κάνει τα οποία θα επηρεάσουν κάποιους άλλους ανθρώπους με τη σειρά τους”.

Κάπως έτσι κουβαλάω και γω τον αδελφό μου. Δηλαδή πέντε χρόνια μετά, όταν υπάρχει αυτή η απόσταση από τα πράγματα, δεν μπορώ παρά να τον φέρω μέσα μου. Να ‘χω ένα σημείο αναφοράς σε σχέση με το πως θα σκεφτόταν ο ίδιος. Αυτό είναι στην καθημερινότητα μου και είναι, για μένα, καύσιμο καθημερινό

Δεν υπάρχει κάτι που δεν πρόλαβα να του πω όσο ζούσε. Τα λέγαμε όλα και, προς το τέλος της ζωής του, ανταλλάξαμε και πιο βαθιά πράγματα. Νομίζω όμως πως και σε όλη μας την πορεία, ακόμα και πράγματα που δεν έχουν ειπωθεί, είναι και αυτά μέρος αυτής της σχέσης

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ