powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

ΒΙΝΤΕΟ: Επέστρεψε στις νίκες με τεσσάρα ο ΑΠΟΕΛ-Κέρδισε την Ομόνοια 29Μ στο ΓΣΠ

Άνετη ήταν η επικράτηση του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Ομόνοια 29ης Μαΐου, στο ΓΣΠ, αφού κέρδισε με 4-1, παρότι βρέθηκε να χάνει νωρίς στην αναμέτρηση. 

Ο επιθετικός της Ομόνοιας 29Μ, Άμπρι, έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του στο 9ο λεπτό του αγώνα. Η χαρά για τους πράσινους δεν κράτησε πολύ, αφού στο 14' ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε πέναλτι για χτύπημα του Ουζόχο στον Άνχελ Γκαρθία, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Πεδρόσο. 

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Μπακασέτας με σουτ εντός περιοχής νίκησε τον Ουζόχο για το 2-1, ενώ στο 56' ο Μαρκίνιος έγραψε το 3-1. Η Ομόνοια 29Μ, έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στο 74ο λεπτό του αγώνα, λόγω της αποβολής του αρχηγού της, Σωτήρη Φιάκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Μετά την εκτέλεση του φάουλ, ο Πεδρόσο σημείωσε το 4-1 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ. 

Η ταυτότητα του αγώνα:

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Λημνιός, Αγγελόπουλος, Λαΐφης, Γκαρθία, Ντάλσιο, Μπαράκ, Μπακασέτας, Μαντσίνι (68′ Γεωργίου), Μαρκίνιος, Πεδρόσο.

Ομόνοια 29Μ: Ουζόχο, Καϊάφας, Αριστοτέλους (46′ Ντος Σάντος), Πορτάλες (32′ Βλαχομήτρος), Παντελή, Παττίχης (46′ Τσίρνιγκοϊ), Νκουακάλι (68′ Μοράις), Φιάκκας, Τιέρνι, Μπέιτς, Αμπρί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πέρασε σαν σίφουνας από την Πάφο ο Απόλλωνας-Έριξε πεντάρα στην Καρμιώτισσα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ