powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Με Νίκο Αναστασίου, αλλά χωρίς Σιζόπουλο το καταστατικό συνέδριο της ΕΔΕΚ-Δεν πήγαν οι «11» του Πολιτικού Γραφείου, γιατί απουσιάζει ο Δ. Θεοδώρου

Στην παρουσία του τέως προέδρου της ΕΔΕΚ Νίκου Αναστασίου, όχι όμως και του πρώην προέδρου του κινήματος Μαρίνου Σιζόπολου πραγματοποιείται στη Λευκωσία το καταστατικό συνέδριο του κόμματος.

Απουσιάζουν επίσης και τα έντεκα μέλη του Πολιτικού Γραφείου που το προηγούμενο διάστημα διαφώνησαν με πολιτικές πρακτικές και αποφάσεις της πρόεδρου του κόμματος, αποστέλλοντάς της μάλιστα και σχετικές επιστολές.

Πρόκειται, υπενθυμίζεται, για τους Γιώργο Γεωργίου, Φρίντα Γρηγοριάδου, Βάσο Δημητρίου, Μάριο Κύρου, Άδωνη Κωνσταντίνου, Αχιλλέα Μαλαχουρίδη, Δημήτρη Παυλίδη, Ευαγγελία Σιζοπούλου, Πέτρο Στυλιανάκη, Μάριο Χαννίδη και Στέλιο Χαραλάμπους.

Το παρών του στο συνέδριο δίνει και ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος και πρώην βουλευτής της ΕΔΕΚ, Κωστής Ευσταθίου.

Για λόγους υγείας δεν παρευρίσκεται στο συνέδριο το ιστορικό στέλεχος του κόμματος και πρώην υπουργός, Δώρος Θεοδώρου, ο οποίος ωστόσο κατέθεσε τις προτάσεις του ενόψει των καταστατικών αλλαγών και επισήμανε ότι το συνέδριο θα αποτελέσει την βάση του νέου ξεκινήματος της ΕΔΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ