Ισόπαλη 1-1 με τη Ρίγα στο στάδιο Αλφαμέγα αναδείχθηκε η Πάφος FC, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Κόνφερενς Λιγκ, αποφεύγοντας την ήττα χάρη στο γκολ του Μπιέλ στο 77ο λεπτό. Οι περσινοί κυπελλούχοι Κύπρου βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το τέρμα του Φερέιρα στο 67’, ωστόσο κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να πάρουν τον πρώτο τους βαθμό στη διοργάνωση.
Η Ρίγα παρουσιάστηκε πιο απειλητική στο πρώτο ημίχρονο, αξιοποιώντας τις αντεπιθέσεις της και δημιουργώντας αρκετές καλές ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα. Η αστοχία, ωστόσο, δεν της επέτρεψε να πάει στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα στο σκορ.
Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Σα Πίντο παρουσίασε καλύτερη αμυντική εικόνα, χωρίς όμως να καταφέρει να περιορίσει πλήρως τα λάθη της ή να βρει σταθερότητα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της. Το γκολ του Μπιέλ έδωσε τελικά τη λύση για την Πάφο, η οποία, παρά τη μέτρια εμφάνισή της, απέφυγε την ήττα και πήρε έναν βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί σημαντικός στη συνέχεια της League Phase.
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Πάφος FC (Ρικάρντο Σα Πίντο): Μαγιέτσκι, Μπρούνο, Μαέ, Λουίζ, Ιωάννου Ν., Μπρίτο (45′ Σούνιτς), Γκούγκα (71′ Σέμα), Ντράγκομιρ, Κορέια (60′ Κίνα), Μπιέλ, Άντερσον (65′ Λελέ).
Ρίγα (Αντριάν Γκούλα): Πίριτς, Τονίσεβς, Μούσα, Γουάσομ, Γιούρκοβσκις, Ανκρά, Ντιόπ (65′ Φερέιρα), Σικέιρα, Αουανί (78′ Τσερνομόντρις), Ουλάντ (88′ Σακό), Ραμίρες (65′ Μπανταμόσι).
Σκόρερ: Μπίελ 76′ / Φερέιρα 67′
Κίτρινες: Σούνιτς, Σέμα / Τονίσεβς
Αποβολές: – / –
Στάδιο: «Αλφαμέγα»











