powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Ο λόγος που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πήρε διαζύγιο από τον Γιάννη Καραβασάνη στον πρώτο τους γάμο

Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της: «Ήμουν παντρεμένη. Ήμουν πολύ σίγουρη για το διαζύγιο που πήρα. Δεν ήταν σωστό το timing, δεν ήταν η στιγμή να κάνουμε οικογένεια. Τώρα είναι κερί αναμμένο δίπλα μου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Δευτέρας 19 Οκτωβρίου, στο #The2NightShow του #ΑΝΤ1.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και την προσωπική της ζωή, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον γάμο και το διαζύγιό της από τον Γιάννη Καραβασάνη.

Η ίδια δεν δίστασε να αναφερθεί σε δημοσιεύματα που την έχουν αδικήσει, εξηγώντας γιατί έχει επιλέξει να μην απαντά δημόσια, ενώ μίλησε και για τους ανθρώπους που κατά καιρούς έχουν κλονίσει την εμπιστοσύνη της.

Παράλληλα, αποκάλυψε πώς βλέπει σήμερα τις επαγγελματικές της επιλογές, αλλά και τι είναι αυτό που της προσφέρει ηρεμία στη σχέση της.

Ανατρέχοντας στα πρώτα της βήματα στην ελληνική τηλεόραση, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραδέχτηκε πως, όταν επέστρεψε από τη Νέα Υόρκη, δεν είχε συνειδητοποιήσει πλήρως τις απαιτήσεις και την έκθεση που θα έφερνε η συμμετοχή της στο #GNTM. Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν μετανιώνει για τον αυθορμητισμό της, καθώς θεωρεί ότι αυτός ήταν που επέτρεψε στο κοινό να γνωρίσει τον πραγματικό της χαρακτήρα.

Ήρθα στην Ελλάδα το 2018 από τη Νέα Υόρκη με συγκεκριμένα δεδομένα, έκανα κάστινγκ κάθε μέρα και μετέφερα την ίδια εμπειρία στο GNTM. Ήμουν 7 χρόνια έξω, πηγαινοερχόμουν. Είχα άγνοια κινδύνου και έλεγα τα πράγματα όπως τα λέμε σε ένα τραπέζι. Τώρα έχω γνώση κινδύνου. Δεν ξέρω αν θα έκανα διαφορετικά τα πράγματα. Όταν μπαίνεις κάπου με άγνοια, δεν ξέρεις πώς να ελέγξεις κάποια πράγματα ούτε τι να σκεφτείς. Δεν θα άλλαζα κάτι, γιατί ο κόσμος γνώρισε εμένα, με γνώρισε αληθινά, με αγάπησε που είπα την αλήθεια, δεν είπα ψέματα, που δεν προσπάθησα να κάνω κάτι διαφορετικό από αυτό που είμαι. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί αγαπάνε εμένα όπως είμαι, αντί να έχω αυτό το βάρος στην πλάτη μου ότι είμαι κάτι άλλο

 

Στη συνέχεια, η συζήτηση στράφηκε στο #PopUp, την εκπομπή που είχε αναλάβει να παρουσιάσει στον #Alpha. Παρότι το συγκεκριμένο τηλεοπτικό εγχείρημα δεν είχε την πορεία που ενδεχομένως περίμεναν οι συντελεστές του, η ίδια εξακολουθεί να το θυμάται με θετικά συναισθήματα. 

Όταν έκανα το Pop Up, ήμουν ακόμη στην άγνοια κινδύνου, αλλά το απόλαυσα. Θα την ξαναέκανα την εκπομπή με την ίδια χαρά και αυτοπεποίθηση. Και εκεί είπα την αλήθεια… Τους είπα ότι δεν έχω καμία σχέση και μου είπαν “θα το ρισκάρουμε”. Με τα σημερινά δεδομένα δεν πήγε και άσχημα

 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει όσα γράφονται για εκείνη. Όπως εξήγησε, έχει αποφασίσει να προστατεύει την ιδιωτικότητά της, ακόμη κι όταν αυτή η στάση έχει ως αποτέλεσμα να κυκλοφορούν πληροφορίες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Πολλά έχουν γραφτεί και είναι λάθος, δεν ισχύουν και είναι άδικα. Όταν οι άνθρωποι δεν ξέρουν και εσύ δεν τους λες, γιατί έχεις επιλέξει να μη λες, πρέπει να το υποστείς. Αδικίες έχουν συμβεί, αλλά δεν θα πάρω τηλέφωνο, δεν θα απαντήσω, δεν θα σχολιάσω. Μένω τελείως εκτός και ας γίνει ό,τι θέλει

 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε επίσης για τη συνεργασία που διατηρεί με μεγάλο πρακτορείο του εξωτερικού, επισημαίνοντας πως η επαγγελματική της δραστηριότητα δεν περιορίζεται στην Ελλάδα.

Στην Αμερική εξακολουθώ να έχω γραφείο, έχω CAA. Δεν είμαι πια μοντέλο, ανήκω σε μια διαφορετική κατηγορία. Το γραφείο μου στην Αμερική ασχολείται με τα επαγγελματικά μου. Το γραφείο αυτό έχει και τον Brad Pitt, την Dua Lipa… Είμαι καλά εκεί

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν και όσα είπε για τις ανθρώπινες σχέσεις και τις συμπεριφορές που έχει συναντήσει στην προσωπική και επαγγελματική της διαδρομή. Η παρουσιάστρια εξήγησε πως, παρά τις απογοητεύσεις που μπορεί να έχει βιώσει, δεν θέλει να επιτρέψει σε αρνητικές εμπειρίες να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τους άλλους.

Θέλει ισορροπία αυτό… Υπάρχουν πράγματα που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου και θα έρθουν κοντά σου και δίπλα σου και θα σε απειλήσουν. Καταστάσεις και συμπεριφορές, όμως, πρέπει να σκεφτείς και να έχεις ανθρώπους δίπλα σου που θα σου πουν “αυτό είναι το σωστό”. Αν αλλάξεις και γίνεις και εσύ σαν αυτό που έρχεται απέναντί σου, είσαι εσύ μετά; Είσαι κάτι άλλο;

 

Μάλιστα, περιέγραψε τον προβληματισμό που έχει κάθε φορά που γνωρίζει νέους συνεργάτες, τονίζοντας ότι επιθυμεί να διατηρεί τη δική της στάση, ανεξάρτητα από όσα έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν.

Πολλές φορές σκέφτομαι, όταν έρχονται νέοι συνεργάτες, τι ήθελα να ζήσω; Θα γίνω ένας κρίκος σε αυτή την άσχημη αλυσίδα ή θα τη σπάσω και θα ξεκινήσω μια νέα; Αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό, δεν μπορείς να αλλάξεις. Δεν μπορεί να μην είσαι καλοπροαίρετος και καλόκαρδος επειδή κάποιος δεν σεβάστηκε τα όριά σου. Το αντίθετο, πρέπει να πιστεύεις. Έχω και τις κακές μου μέρες. Μου αρέσει να είμαι καλοπροαίρετη. Είμαι ισχυρογνώμων, δύσκολα αλλάζω άποψη

 

Η κουβέντα πέρασε και στα προσωπικά της, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να μιλά αρχικά για τον άνθρωπο που βρίσκεται σήμερα στο πλευρό της. Όπως ανέφερε, η απόστασή του από τον χώρο της τηλεόρασης και γενικότερα από την επαγγελματική της καθημερινότητα είναι κάτι που λειτουργεί ιδιαίτερα θετικά για τη σχέση τους.

Είμαι καλά με τον άνθρωπό μου. Είναι κερί αναμμένο δίπλα μου. Είναι αποστασιοποιημένος από όλα αυτά και από τη δουλειά μου και μου αρέσει αυτό. Δεν θέλω να έχει καμία ιδέα για τη δουλειά μου. Μου κάνει πάρα πολύ καλό, τεράστια ισορροπία και ησυχία.

 

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Γιάννη Καραβασάνη, αλλά και στους λόγους που είχαν οδηγήσει το ζευγάρι στην απόφαση να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους. Η ίδια εξήγησε ότι, παρά τα συναισθήματα που υπήρχαν, οι συνθήκες εκείνης της περιόδου δεν ευνοούσαν τη δημιουργία οικογένειας. 

Ήμουν παντρεμένη. Ήμουν πολύ σίγουρη για το διαζύγιο που πήρα. Δεν είχαμε ζήσει την εμπειρία του γάμου κανονικά. Εγώ τον έπεισα να παντρευτούμε ξανά. Δεν ήταν σωστό το timing, δεν ήταν η στιγμή να κάνουμε οικογένεια

 

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ακόμη πως οι διαφορετικές ανάγκες και προτεραιότητες που είχαν εκείνη την περίοδο έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της σχέσης τους.

Ήταν η στιγμή ο Γιάννης να τελειώσει τις σπουδές του, να ταξιδέψει, να ζήσει άλλα πράγματα. Ή θα έπρεπε να περιμένω ή να ζήσω μια παράλληλη ζωή με τον Γιάννη, που θα έβγαινε στον κόσμο και θα ζούσε τη ζωή του. Νομίζω είναι καρμικό, έτσι το έχουμε δει.

 

Κλείνοντας, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μοιράστηκε άγνωστες λεπτομέρειες για τον γάμο τους, αποκαλύπτοντας πως επρόκειτο για μια πολύ προσωπική τελετή, με ελάχιστους ανθρώπους παρόντες. Μάλιστα, εξήγησε ότι η απόφασή τους να παντρευτούν είχε και πρακτικούς λόγους, καθώς εκείνη την περίοδο ζούσε και εργαζόταν στην Αμερική.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος ήταν ο κουμπάρος και η Γιάννα Τερζή ήταν η μοναδική καλεσμένη. Δεν κάναμε κανονικό γάμο για να δέσουμε τις ζωές μας. Παντρευτήκαμε για να έρχεται ο Γιάννης πιο εύκολα στην Αμερική για να με βλέπει.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ