Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια το μνημόσυνο του Γιώργου Μαζωνάκη, με την οικογένειά του να βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Κυριακής στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας, ενώ έξω από την εκκλησία θαυμαστές χόρευαν και τραγουδούσαν κομμάτια του εκλιπόντος καλλιτέχνη.
Λίγο μετά τις 8 το πρωί έφτασε στην εκκλησία η μητέρα του εκλιπόντος τραγουδιστή, Κλειώ συνοδευόμενη από την κόρη της, Μαρία, ενώ λίγο πιο πίσω βρισκόταν ο πατέρας του, Μανώλης. Μέσα στον χώρο του ναού βρίσκεται και η μεγαλύτερη αδερφή του Γιώργου Μαζωνάκη, Βάσω.
Ο Μητροπολίτης Νικαίας και Καλλιθέας Αλέξιος εκφώνησε συγκινητικό λόγο κατά τη διάρκεια του μνημόσυνου, αναφέροντας μεταξύ άλλων για τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Παιδί της Νίκαιας, της πόλης των αγωνιστών της ζωής, εμφύτευσε μέσα του από μικρός τα βάσανα των ανθρώπων και ανέπτυξε βαθμιαία μια μοναδική ενσυναίσθηση για εκείνους που είχαν δυσκολίες». Και συνέχισε: «Μέσα από τα τραγούδια του, κατάφερε να αγγίξει τις καρδιές. Συγκίνησε, προβλημάτισε, προκάλεσε σοβαρές αναθεωρήσεις, για καλύτερη ζωή, για ζωή αγάπης και προσφοράς. Ζωή με αξίες και οράματα, χωρίς υποδούλωση στην ύλη. Ενδεικτικό ο στίχος του για τα υλικά αγαθά: "Δεν μπορώ να γίνω υπόδουλος σε αυτά. Σταγόνα ο χρόνος" (Η φιλοσοφία μου)».
Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας είχαν τελεστεί η λαϊκή αγρυπνία και η εξόδιος ακολουθία του Γιώργου Μαζωνάκη. Η περιοχή αποτελούσε σημαντικό κομμάτι της ζωής του, καθώς με αυτήν διατηρούσε στενούς δεσμούς από τα παιδικά του χρόνια. Η ταφή του πραγματοποιήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου στο Γ΄ Νεκροταφείο Αθηνών, έπειτα από πομπή που ξεκίνησε από τη Νίκαια, με τους πιο κοντινούς του ανθρώπους να τον συνοδεύουν στην τελευταία του κατοικία.
Ο Γιώργος Μαζωνάκης πέθανε στις 9 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 54 ετών, από ανακοπή. Την ίδια ημέρα είχε μεταβεί σε κλινική στην οδό Καρνεάδου, στο Κολωνάκι, για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.











