Στην τελική ευθεία περνά η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της Δευτέρας με την Καλαμάτα στην Τούμπα, για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Αλέσιο Λίσι βλέπει πλέον το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ να βρίσκεται ξανά στη διάθεσή του μετά την επιστροφή των διεθνών και ανεβάζει την ένταση, θέλοντας ο Δικέφαλος να επιστρέψει στις νίκες και να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα μετά τη διακοπή.
Τα περισσότερα βλέμματα στρέφονται στις περιπτώσεις των Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Σερίφ Εντιαγέ, οι οποίοι αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα το προηγούμενο διάστημα. Οι πρώτες εκτιμήσεις δεν δημιουργούν ιδιαίτερη ανησυχία, ωστόσο το τεχνικό επιτελείο δεν σκοπεύει να πάρει κανένα περιττό ρίσκο. Οι τελευταίες προπονήσεις θα δείξουν εάν οι δύο ποδοσφαιριστές μπορούν να τεθούν κανονικά στη διάθεση του Λίσι, καθώς πρόκειται για δύο σημαντικές μονάδες, με τον Ζίβκοβιτς να δίνει ποιότητα και δημιουργία στα άκρα και τον Εντιαγέ να αποτελεί βασική επιλογή στην κορυφή της επίθεσης.
Η διακοπή αποτέλεσε ευκαιρία για τον Ιταλό τεχνικό να δουλέψει περισσότερο πάνω στη φυσική κατάσταση, στη συνοχή και στις αγωνιστικές αρχές που θέλει να περάσει στην ομάδα του. Η απουσία μεσοβδόμαδων ευρωπαϊκών υποχρεώσεων στερεί από τον ΠΑΟΚ επιπλέον επίσημα παιχνίδια που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στο μοντάρισμα, του προσφέρει όμως παράλληλα περισσότερο χρόνο για προπονήσεις, αποκατάσταση και διορθώσεις ανάμεσα στις αγωνιστικές.
Στον ΠΑΟΚ υπάρχει πίστη ότι το ρόστερ διαθέτει την ποιότητα για να διεκδικήσει τους υψηλότερους στόχους, όμως αυτό θα πρέπει να αποτυπωθεί και μέσα στο γήπεδο. Η αρχή μετά τη διακοπή γίνεται απέναντι στην Καλαμάτα, με τον Λίσι να θέλει όχι μόνο το τρίποντο αλλά και μία πειστική εμφάνιση που θα δώσει ώθηση και αυτοπεποίθηση στην ομάδα για τη συνέχεια της μάχης στο πρωτάθλημα.
Πηγή: Sportfm.gr











