powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Χειροπέδες στον 30χρονο για την ρίψη πυροβολισμού στο κέντρο της Πάφου-Οι αρχές είχαν εντοπίσει πιστόλι σε ανθώνα

Στη σύλληψη 30χρονου προχώρησε η Αστυνομία σε σχέση με υπόθεση ρίψης πυροβολισμού που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο της Πάφου. Ο 30χρονος μετέβη στα γραφεία του ΤΑΕ Πάφου συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, όπου και συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία για το περιστατικό, γύρω στις 2 τα ξημερώματα σήμερα λήφθηκε πληροφορία για ρίψη πυροβολισμού σε περιοχή στο κέντρο της Πάφου.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στη σκηνή και κατά τη διάρκεια των εξετάσεων εντόπισαν, μέσα σε ανθώνα, ένα πιστόλι. Σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκε επίσης ένας κάλυκας.

Η σκηνή αποκλείστηκε από μέλη της Αστυνομίας, ενώ το πρωί διενεργήθηκαν περαιτέρω εξετάσεις και έρευνες για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ