powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Μαχαίρωσε την 25χρονη πρώην σύντροφό του σε όλο της το σώμα ο 27χρονος στην Ηγουμενίτσα-Έπαιζε θέατρο στους αστυνομικούς ότι δέχθηκαν επίθεση

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία της 25χρονης στην Ηγουμενίτσα χθες το βράδυ (20/9), καθώς ο 27χρονος πρώην σύντροφός της φέρεται να ομολόγησε ότι πριν από το φονικό είχε προηγηθεί έντονος διαπληκτισμός για οικονομικές διαφορές μεταξύ τους.

«Μου χρωστούσε 2.000 ευρώ», φέρεται να υποστήριξε. Όπως είπε στους αστυνομικούς, στη συνέχεια της κατάφερε πλήγματα με σουγιά στον λαιμό, τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της νεαρής κοπέλας εντόπισε μαχαιριές σε όλο της το σώμα. Συγκεκριμένα στον θώρακα και στη ράχη, ενώ φέρει δύο βαθιά τραύματα στον τράχηλο και ένα στο πόδι.

Η 25χρονη εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα αιμόφυρτη σε κιόσκι ποδηλατόδρομου, χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο διαπίστωσε τον θάνατό της.

 

5592186167456049 image

Είχαν χωρίσει πριν από έναν μήνα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 27χρονος και η 25χρονη διατηρούσαν σχέση στο παρελθόν, ωστόσο είχαν χωρίσει πριν από περίπου έναν μήνα, με τις Αρχές να εξετάζουν πλέον και το ιστορικό της μεταξύ τους σχέσης στο πλαίσιο της έρευνας για όσα προηγήθηκαν του φονικού.

Το αρχικό ψέμα στους αστυνομικούς και η ομολογία

Σημειώνεται ότι ο 27χρονος αρχικά ανέφερε ψευδώς πως, ενώ βρισκόταν στον ποδηλατόδρομο με την πρώην σύντροφό του, δέχθηκαν επίθεση από τέσσερα άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, τα οποία στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Αργότερα, ωστόσο, ομολόγησε ότι, έπειτα από τον τσακωμό τους, της κατάφερε πλήγματα με σουγιά, τον οποίο στη συνέχεια πέταξε κατά τη διαφυγή του από το σημείο του φονικού. Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Ο 27χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς με τραύματα στον θώρακα, τα οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε προκαλέσει ο ίδιος στον εαυτό του, λίγη ώρα αφότου είχε τηλεφωνήσει στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας.

Μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας για την παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες,  θα παραμείνει για νοσηλεία και σήμερα, καθώς ένα από τα τραύματα που προκάλεσε στον εαυτό του είναι πιο βαθύ. 

5592186068380429 image

 

Το τηλεφώνημα στις Αρχές έγινε στις 21:44, πέντε λεπτά μετά την πρώτη ενημέρωση της Αστυνομίας για την 25χρονη, με τον 27χρονο εκείνη τη στιγμή να μην μπορεί να προσδιορίσει το ακριβές σημείο στο οποίο βρισκόταν.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άγριο έγκλημα στην Ηγουμενίτσα, 27χρονος ομολόγησε τη δολοφονία της 25χρονης συντρόφου του-«Τσακωθήκαμε, με έβρισε και θόλωσα»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ