powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Αναστασίου με αιχμές για τη διαιτησία-«Να πάω ξανά σχολείο να μάθω να μετράω μέχρι το πέντε»

Αιχμές για τη διαιτησία άφησε ο Γιάννης Αναστασίου μετά την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ, εκφράζοντας την ενόχλησή του για τις αποφάσεις στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στις κίτρινες κάρτες που δέχθηκαν οι ποδοσφαιριστές του, υποστηρίζοντας ότι αντίστοιχες παραβάσεις από την πλευρά του ΠΑΟΚ θα μπορούσαν επίσης να έχουν τιμωρηθεί.

Μάλιστα, ο Αναστασίου επέλεξε έναν ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ίσως πρέπει να επιστρέψει «στο σχολείο» για να μάθει να μετράει μέχρι το πέντε.

Παράλληλα, ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα του Παναιτωλικού στο πρώτο ημίχρονο, παραδεχόμενος ότι οι αρχικές επιλογές του δεν ήταν οι καλύτερες. Αντίθετα, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την αντίδραση της ομάδας του μετά την ανάπαυλα, τονίζοντας πως οι Αγρινιώτες έδειξαν ότι μπορούν να σταθούν απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είπα ότι με την εικόνα που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα στον ΠΑΟΚ. Δείξαμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον οποιοδήποτε αντίπαλο και να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ποιοτικός. Στο πρώτο ημίχρονο δεν βγάλαμε πράγματα και αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη.

Δεν ήταν καλές οι επιλογές που ξεκινήσαμε τον αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε την εικόνα μας. Πρέπει να σεβαστούμε περισσότερο το παιχνίδι. Είμαστε μία ομάδα που θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και υπήρχαν στιγμές που δεν μας επέτρεψαν να το κάνουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, όπου δεχτήκαμε πολλές κίτρινες κάρτες.

Ήταν εις βάρος μας αλλά θα μπορούσε να έχει και ο αντίπαλος. Μας αφήνει μία πικρία αυτό γιατί δεν μας άφησαν να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ίσως πρέπει να πάω ξανά στο σχολείο να καθίσω στο θρανίο και να μάθω να μετράω μέχρι το πέντε, γιατί μάλλον δεν ξέρω».

Πηγή: monobala

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ