powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Συνελήφθησαν οι γονείς του τετράχρονου που έπεσε από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας στην Έγκωμη-Τα αδικήματα που διερευνώνται

Στη σύλληψη των γονιών του άτυχου τετράχρονου παιδιού, που έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από το μπαλκόνι σπιτιού στον έκτο όροφο πολυκατοικίας στην Έγκωμη, προχώρησε η Αστυνομία. Την ίδια ώρα, οι έρευνες των Αρχών για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας συνεχίζονται.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης των γονέων του παιδιού, άντρας ηλικίας 32 ετών και γυναίκα ηλικίας 33 ετών. Αυτοί συνελήφθησαν, ενώ αναμένεται σήμερα να παρουσιαστούν ενώπιον Δικαστηρίου, για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανείπωτη τραγωδία στην Έγκωμη... Νεκρό τετράχρονο αγοράκι που έπεσε στο κενό από έκτο όροφο πολυκατοικίας

Τα αδικήματα που διερευνώνται αφορούν αμελείς πράξεις που προκαλούν σωματική βλάβη, πρόκληση θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας και συγκεκριμένα πώς το παιδί διέλαθε της προσοχής των γονιών του και κατέληξε στο μπαλκόνι και από εκεί στο κενό.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του τετράχρονου αγοριού θα διενεργηθεί από τη Διευθύντρια της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα και τον ιατροδικαστή, Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 6.15 χθες το απόγευμα, το παιδί ηλικίας τριών ετών και εννέα μηνών, εντοπίστηκε τραυματισμένο, στον ισόγειο χώρο πολυκατοικίας στη Λευκωσία. Στο σημείο μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς και πλήρωμα ασθενοφόρου που μετέφερε το παιδί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου γύρω στις 6.50 το απόγευμα απεβίωσε.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ενώ το παιδί βρισκόταν στο διαμέρισμα όπου διαμένει με τους γονείς του, στον 6ο όροφο πολυκατοικίας στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φέρεται να έπεσε στον ισόγειο χώρο του κτιρίου.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ