powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

«Μου είπαν το αίμα σου έχει παράσιτα, μόνο με πλασμαφαίρεση θα σωθείς»-Καταγγελία για τους Γάκα και Θεοδωρόπουλο, πόσα λεφτά του ζήτησαν

Ανοίγουν στόματα μετά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη για το ιατρείο στο Κολωνάκι όπου κατέληξε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Ασθενής που βρέθηκε στο ιατρείο με σκοπό να χάσει κιλά μίλησε στο «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τη δράση των δύο γιατρών. Αφού του έκαναν μια εξέταση αίματος, του πρότειναν να κάνει πλασμαφαίρεση. Μάλιστα, για την επίσκεψη πλήρωσε 300 ευρώ και η θεραπεία κοστίζει από 6.000 έως 10.000 ευρώ.

Προσπάθησαν να τον πείσουν να κάνει πλασμαφαίρεση

Εκείνος στράφηκε στον προσωπικό του γιατρό, ο οποίος του είπε: «Μην κάνεις κανένα αστείο, αυτό δεν είναι νόμιμο και δεν γίνεται με αυτές τις συνθήκες».

Μάλιστα, του είπαν ότι το αίμα του είχε τοξίνες και του έδωσαν δική τους συνταγογράφηση σε συγκεκριμένο φαρμακείο.

«Δεν μπορούσες να κλείσεις ραντεβού μόνο από σύσταση» είπε ο άνδρας που καταγγέλλει τα παραπάνω. «Μου έκαναν εξέταση αίματος, μου είπαν ότι το αίμα μου έχει παράσιτα και μπορούν να το φτιάξουν» συνέχισε ο ίδιος άνδρας.

«Μου βάλανε ένα κολάρο στο κεφάλι και το συνέδεσαν με ένα laptop να μου περάσουν στο κεφάλι ενέργεια και ότι μόνο η πλασμαφαίρεση θα με σώσει. Όταν ρώτησα τον γιατρό μου, είπε "αυτοί θέλουν να σου κάνουν αιμοκάθαρση σε ιατρείο, φύγε, θα πεθάνεις"».

Πηγή: Iefimerida

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ