Ο Αζεντίν Ουναΐ επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να δει το παιχνίδι απέναντι στη Νίκη Βόλου για το Superbet Κύπελλο Ελλάδας.
Ο Μαροκινός διεθνής χαφ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στη δεύτερη θητεία του στο τριφύλλι και έστειλε μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας στην κάμερα του ΣΚΑΪ.
Αναλυτικά:
“Ήταν πραγματικά μία πάρα πολύ ευχάριστη στιγμή ότι επέστρεψα εδώ, αισθάνομαι σαν το σπίτι μου. Δέχθηκα και είδα τη θέρμη που είχαν οι φίλαθλοι και είμαι χαρούμενος.
Ευχαριστώ πάρα πολύ τον σύλλογο που έκανε τα πάντα και κυρίως τον πρόεδρο που βοήθησε πολύ στο να γίνει εφικτή η μεταγραφή.
Ήδη από τις πρώτες μέρες της μεταγραφικής περιόδου ο Παναθηναϊκός είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για μένα και είδα πόσο πολύ προσπάθησε. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επέστρεψα”.
Πηγή: sport24.gr











