powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Ενδείξεις ότι η σορός ανήκει στην 75χρονη Ερατώ-Το DNA κλειδώνει την ταυτότητα, σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, όσον αφορά στη σορό που έχει εντοπιστεί στο κρατικό δάσος Πάφου, με την προσοχή των Αρχών να στρέφεται στον κατάλογο με τα ελλείποντα πρόσωπα, καθώς υπάρχουν ενδείξεις που παραπέμπουν σε συγκεκριμένο άτομο. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις, προέκυψαν ενδείξεις ότι η σορός πιθανόν να ανήκει στην 75χρονη, Ερατώ Αθανασίου, η οποία είχε δηλωθεί ως ελλείπουσα και για την οποία οι Αρχές διενεργούσαν έρευνες για εντοπισμό της για αρκετές ημέρες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εντοπίστηκε σορός στο Κρατικό Δάσος Πάφου-Αποκλείστηκε η σκηνή, στο σημείο ιατροδικαστής

Ωστόσο, όλα θα κλειδώσουν μετά από τις εξετάσεις του DNA και τις επιστημονικές εξετάσεις, που θα διενεργηθούν στη συνέχεια. 

Σημειώνεται πως στο σημείο έχει κληθεί ο ιατροδικαστής, Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος αναμένεται να πραγματοποιήσει την αυτοψία επί της σορού που έχει εντοπιστεί. 

Υπενθυμίζεται πως γύρω στις 9.30 π.μ. σήμερα εντοπίστηκε σορός αγνώστου προσώπου, στην τοποθεσία «Καλλίνικος» εντός του Κρατικού Δάσους Πάφου, από λειτουργούς του Τμήματος Δασών.

Τα μέλη της Αστυνομίας απέκλεισαν την σκηνή και άρχισαν να πραγματοποιούν έρευνες. 

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Μόρφου. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ