powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Έγκριση για είσοδο στο εργοστάσιο στην Αραδίππου πριν τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς

Δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα η διερεύνηση των αιτιών της χθεσινής πυρκαγιάς σε βιομηχανικό υποστατικό στη Βιομηχανική Περιοχή Αραδίππου, αφού όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, πρώτα θα πρέπει να εξασφαλιστεί η απαραίτητη έγκριση για την είσοδο στο υποστατικό.

Η διερεύνηση των αιτιών της χθεσινής πυρκαγιάς σε βιομηχανικό υποστατικό στη Βιομηχανική Περιοχή Αραδίππου δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Πυροσβεστικής.

«Η διερεύνηση θα διεξαχθεί αφού εξασφαλιστεί η απαραίτητη έγκριση για την είσοδο εντός του υποστατικού», σημειώνεται.

Επεξηγείται ότι προηγουμένως θα πρέπει να γίνει έλεγχος της στατικής επάρκειας του υποστατικού από Πολιτικό Μηχανικό, μέσω του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας.

Τα αποτελέσματα της διερεύνησης θα γνωστοποιηθούν με την ολοκλήρωση των εξετάσεων, μέσω νεότερης ενημέρωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πυρκαγιά σε εργοστάσιο στη βιομηχανική περιοχή Αραδίππου-Ξεκίνησε από μικρή αποθήκη αρτοβιομηχανίας (vids&pics)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ