Τέλος στη διαδικασία επίδοσης Φύλλων Ατομικής Πρόσκλησης (ΦΑΠ) σε εφέδρους βάζει η Αστυνομία, με απόφαση του Αρχηγού της Δύναμης, Θεμιστού Αρναούτη και η οποία θα τεθεί σε ισχύ από τον Φεβρουάριο του 2027.
Μέχρι σήμερα, τα μέλη της Αστυνομίας ήταν επιφορισμένα να παραδίδουν τα ΦΑΠ στους εφέδρους που απέφευγαν να τα παραλάβουν, ωστόσο πλέον η συγκεκριμένη πρόνοια σταματά να υφίσταται.
Ως εκ τούτου και για να μην προκύψει σύγχυσει, δόθηκε περιθώριο χρόνου στην Εθνική Φρουρά να εξεύρει λύσεις, έως τις 28 Φεβρουαρίου και από την εν λόγω ημερομηνία και μετά, παύει να ισχύει η ευθύνη των αστυνομικών να επιδίδουν τα ΦΑΠ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Αναφλέγηκε ηλεκτρικό πατίνι σε διαμέρισμα στη Λευκωσία-Κατέσβεσαν τη φωτιά ένοικοι πριν επεκταθεί
- Πυρκαγιά σε υπόγειο ξενοδοχείου στην Πέγεια-Επιχείρησαν να την κατασβέσουν υπάλληλοι, δεν κινδύνευσαν τουρίστες
- Ασταμάτητη η δράση εμπρηστών, πυρπόλησαν μέρα μεσημέρι όχημα στην Πάφο-Επεκτάθηκε σε άλλα δύο αυτοκίνητα και σε πολυκατοικία η φωτιά











